Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc

Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc

4.5 251 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 Portionen

Suroviny

  • Linguine
    150 g
  • Blattspinat, TK aufgetaut und ausgedrückt
    200 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • weißer Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Muskat zum Würzen
  • Zanderfilet, mit Haut (à 125 g)
    2 Stücke
  • Zitronensaft und etwas mehr zum Würzen
    5 g
  • Schalotten halbiert
    50 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Wasser
    200 g
  • Weißwein, trocken
    80 g
  • Speisestärke
    1 EL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Crème fraîche
    50 g
  • Butter kalt, in kleinen Stücken
    50 g
  • Mandelstifte
    15 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 42 g
Kalorie 3310 kJ / 790 kcal
Tuk 36 g
Vláknina 9 g
Sacharidy 63 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...