Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Parmesan, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 150 g Oliven, entsteint
- 50 g Paniermehl
- 500 g Tomaten, in Scheiben
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 4 Fischfilets, z.B. Kabeljau oder Viktoriabarsch (600-700 g)
- 1 - 2 EL Zitronensaft
- Pfeffer zum Würzen
- 6 Stängel Thymian, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2113 kJ / 505 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
45min
Tagine mit Seeteufel
1h
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1h
Fisch mit Bröselkruste
1h
Fisch mit Olivenbröselkruste
1h 5min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min
Saibling mit Artischocken
40 min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2h 20min
Fischfilet mit Tomatengemüse
45min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1h
Fisch-Piccata
1h
Seelachs Caprese mit Olivennudeln
40 min