Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
TM6 TM5

Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste

4.7 (486 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
  • 120 g Parmesan, in Stücken
  • 3 Knoblauchzehen
  • 150 g Oliven, entsteint
  • 50 g Paniermehl
  • 500 g Tomaten, in Scheiben
  • ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
  • 4 Fischfilets, z.B. Kabeljau oder Viktoriabarsch (600-700 g)
  • 1 - 2 EL Zitronensaft
  • Pfeffer zum Würzen
  • 6 Stängel Thymian, abgezupft

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
2113 kJ / 505 kcal
Protein
42 g
Sacharidy
14 g
Tuk
31 g
Vláknina
2.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty