Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 80 g Zwiebel, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 2 EL Weißweinessig
- 1 ¼ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 300 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Gemüsefond
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 480 g), abgetropft
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 2 Rinderhüftsteaks (à ca. 120 g)
- 60 g Wasser
- 1 TL Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1496 kJ / 357 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Gefüllte Spitzpaprika mit Joghurt-Spinat
1 godz.
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1 godz.
Hirschfilet mit Schokoladen-Pfeffersauce
50min
Putenfilet mit Wasabipüree und Möhren
45min
Rindersteaks mit Rhabarber-Rosé-Sauce
45min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1h 20min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Garnelen-Eintopf
45min
Gefüllte Roastbeef-Röllchen
30min
Gefüllte Pimientos de Padrón
25min
Zitronen-Hähnchen
50min
Rinderschmortopf
1h 20min