Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 80 g Zwiebel, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 2 EL Weißweinessig
- 1 ¼ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 300 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Gemüsefond
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 480 g), abgetropft
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 2 Rinderhüftsteaks (à ca. 120 g)
- 60 g Wasser
- 1 TL Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1496 kJ / 357 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Hähnchen mit Pinienkernen und Zwiebeln
1 Std. 30 Min
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35 Min
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
40 Min
Honig-Senf-Hähnchen mit Knoblauch-Blumenkohl-Püree
50 Min
Gefüllte Roastbeef-Röllchen
30 Min
Thailändische Forellen-Päckchen
35 Min
Zypriotische Rindfleischpäckchen mit Reis
1 Std.
Putenfilet mit Wasabipüree und Möhren
45 Min
Lachs im Päckchen
40 Min
Lachs-Garnelen-Spieße auf Rote Bete und Möhrenpüree
50 Min
Gefüllte Spitzpaprika mit Joghurt-Spinat
1 Std.
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1 Std.