Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Walnusshälften
- 300 g Fenchel, in Stücken
- 40 g Orangensaft, frisch gepresst
- 20 g Olivenöl
- 20 g Honig
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Feta, zerkrümelt
- 200 g blaue Weintrauben, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1075 kJ / 256 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papaya-Linsen-Salat
25 min
Fenchel-Apfel-Salat
10 min
Fenchel-Orangen-Salat
10 min
Fenchel-Melonen-Salat
20 min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10 min
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10 min
Rotkohl-Birnen-Salat mit Walnüssen
10 min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 min
Curry-Brokkoli-Salat mit Mango
10 min
Wirsing-Birnen-Salat
25 min
Radieschen-Apfel-Salat
10 min
Brokkoli-Mango-Salat
10 min