Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 230 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de farine de blé complet
- 300 g de farine à pain, type Manitoba
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- huile d'olive extra vierge, pour huiler
La garniture
- 1500 g d'eau
- 150 g de haricots verts frais, coupés en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de mozzarella, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de fromage crescenza (voir "Variante(s)")
- 10 g de lait
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- farine de blé complet, pour fariner
- 50 g de pesto de basilic (volitelně)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2106 kJ / 503 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia à la crescenza
1 godz. 45 min
Gnocchis aux épinards et au gouda
1h
Fish cakes
1h 5min
Quiche ricotta et pois gourmands à l'orange
1h 30min
Tartelette aux radis et fromage frais
50min
Pizzettes à l'artichaut
2h
Pizza capricciosa
1 Std. 40 Min
Pizza blanche à la roquette
1 Std. 35 Min
Quiche italienne
1h 5min
Focaccia au thym et huile d'olive
1h 55min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3h 15min
Minestrone de légumes verts
1h