
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 230 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
nebo 1 c. à café de poudre de malt -
15
g de levure boulangère fraîche
nebo 1 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
100
g de farine de blé complet
nebo 100 g de farine de châtaigne - 300 g de farine à pain type Manitoba
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- huile d'olive extra vierge pour huiler
La garniture
- 1500 g d'eau
- 150 g de haricots verts frais coupés en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de mozzarella coupée en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de fromage crescenza (voir "Variante(s)")
- 10 g de lait
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- farine de blé complet pour fariner
- 50 g de pesto de basilic (volitelně)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 503 kcal / 2106 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 54 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé aux artichauts
50min
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1hod. 5min
Quiche ricotta et pois gourmands à l'orange
1hod. 30min
Aubergines farcies
1hod. 15min
Gratin de courgettes et d'artichauts à la scamorza
1hod.
Salade polenta, avocat et pousses d'épinard
1hod. 45min
Assiette italienne
1hod. 10min
Taboulé au fonio
50min
Taboulé de pois chiches
12hod. 15min
Soupe glacée aux amandes
1hod. 15min
Focaccia à la crescenza
1hod. 45min
Quiche aux asperges
1hod. 15min