Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 230 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de farine de blé complet
- 300 g de farine à pain, type Manitoba
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- huile d'olive extra vierge, pour huiler
La garniture
- 1500 g d'eau
- 150 g de haricots verts frais, coupés en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de mozzarella, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de fromage crescenza (voir "Variante(s)")
- 10 g de lait
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- farine de blé complet, pour fariner
- 50 g de pesto de basilic (volitelně)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2106 kJ / 503 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto tout vert
40 min
Pains pita à l'aubergine, œuf et sauce yaourt
35min
Quiche aux oignons, panais et au camembert
1h
Tartelettes aux légumes
2 Std. 10 Min
Salade de boulgour, fèves et radis
1h
Riz au maquereau et à l'orange
35min
Schiacciata au raisin
2h
Focaccia fève, bacon et pecorino
3h 15min
Ravioli asperge-roquette
2h
Poires aux fruits rouges et à la violette
1h 25min
Salade au quinoa, raisin et fromage
45 min
Salade polenta, avocat et pousses d'épinard
1 godz. 45 min