Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de lait
- 80 g de saindoux
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 200 g d'eau
- 500 g de farine de blé
- 1 ½ c. à café de sel
- 30 g d'huile de tournesol, et un peu pour huiler
- 1 - 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à soupe de gros sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 2155 kJ / 515 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Angel cake au citron
1h 5min
Scones
25min
Focaccia sucrée à la pomme
1h 45min
Schiacciata aux raisins
2 godz.
Gâteau de pâtes all'arrabbiata
1 godz. 35 min
Paximadi (pain biscotte crétois)
9 Std.
Schiacciata au raisin
2 godz.
Smacafam
55 min
Focaccia à la crème de fromages
2 godz. 10 min
Pains à la pomme de terre
12hod. 45min
Kampanisu (biscuits finlandais)
30min
Pain nordique
1 godz.