
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de lait
- 80 g de saindoux
-
20
g de levure boulangère fraîche
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche - 200 g d'eau
- 500 g de farine de blé
- 1 ½ c. à café de sel
- huile de tournesol pour huiler
- 1 - 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à soupe de gros sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 515 kcal / 2155 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 64 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3hod. 40min
Cromesquis de pomme de terre au cœur nantais
1hod.
Liqueur kiba
30min
Focaccia à la crème de fromages
2hod. 10min
Focaccia aux oignons
2hod. 15min
Terrine de viandes express
1hod. 5min
Focaccia sucrée à la pomme
1hod. 45min
Panisses marseillaises
3hod.
Panzerotti à la romaine
1hod. 5min
Biscuits au café
1hod.
Sauce au yaourt
5min
Galettes de pommes de terre
45min