Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)

5.0 4 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 30min
8 porcí

Suroviny

Zálivka
  • extra panenského olivového oleje
    140 gramů
  • bílého vinného octa
    40 - 50 gramů
  • citrónové šťávy
    30 gramů
  • dijonské hořčice
    1 čajová lžička
  • javorového sirupu
    15 gramů
  • sušené bazalky
    2 čajové lžičky
  • soli podle chuti
    ½ čajové lžičky
  • mletého černého pepře podle chuti
    ¼ čajové lžičky
Loupání řepy a carpaccio
  • vody
    1800 gramů
  • červené řepy neoloupané (o velikosti cca 5 cm, viz Tip)
    800 gramů
  • burraty (250 gramů), na kousky
    2 balíčky
    2 balíčky mozzarelly, (250 gramů), na kousky
  • rukola na ozdobu
  • semínek granátového jablka (volitelně)
    2 polévkové lžíce
  • pekanových ořechů (volitelně) nasekaných
    2 polévkové lžíce
    2 polévkové lžíce vlašských ořechů, nasekaných

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 295 kcal / 1234.5 kJ
Protein 8.2 g
Tuk 24.2 g
Sacharidy 12.1 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 6.5 g
Sodík 418.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...