Zařízení & příslušenství
Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
8 porcí
Suroviny
Zálivka
-
140 gramů extra panenského olivového oleje
-
40 - 50 gramů bílého vinného octa
-
30 gramů citrónové šťávy
-
1 čajová lžička dijonské hořčice
-
15 gramů javorového sirupu
-
2 čajové lžičky sušené bazalky
-
½ čajové lžičky soli podle chuti
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře podle chuti
Loupání řepy a carpaccio
-
1800 gramů vody
-
800 gramů červené řepy neoloupané (o velikosti cca 5 cm, viz Tip)
-
2 balíčky mozzarelly, (250 gramů), na kousky2 balíčky burraty (250 gramů), na kousky
-
rukola na ozdobu
-
2 polévkové lžíce semínek granátového jablka (volitelně)
-
2 polévkové lžíce vlašských ořechů, nasekaných2 polévkové lžíce pekanových ořechů (volitelně) nasekaných
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
418.1 mg
Protein
8.2 g
Kalorie
1234.5 kJ /
295 kcal
Tuk
24.2 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
6.5 g
Sacharidy
12.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Dýňové Chai Latte
20min.
Polenta s hříbky
55min.
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30min.
Bramborová kaše s medvědím česnekem a hořčičným máslem
50min.
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1hod. 20min.
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30min.
Salát s chřestem, pistáciemi a mozzarellou
1hod.
Orientální bramborový salát
2hod.
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40min.
Mexický quinoa salát
30min.
Thajská tomyum zoodle polévka
45min.
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50min.