Zařízení & příslušenství
Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
Příprava 15min
Celkový 1hod. 30min
8 porcí
Suroviny
Zálivka
-
extra panenského olivového oleje140 gramů
-
bílého vinného octa40 - 50 gramů
-
citrónové šťávy30 gramů
-
dijonské hořčice1 čajová lžička
-
javorového sirupu15 gramů
-
sušené bazalky2 čajové lžičky
-
soli podle chuti½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře podle chuti¼ čajové lžičky
Loupání řepy a carpaccio
-
vody1800 gramů
-
červené řepy neoloupané (o velikosti cca 5 cm, viz Tip)800 gramů
-
burraty (250 gramů), na kousky2 balíčky
-
rukola na ozdobu
-
semínek granátového jablka (volitelně)2 polévkové lžíce
-
pekanových ořechů (volitelně) nasekaných2 polévkové lžíce
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
295 kcal /
1234.5 kJ
Protein
8.2 g
Tuk
24.2 g
Sacharidy
12.1 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
6.5 g
Sodík
418.1 mg