Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail, dégermées
- 1 piment rouge de petite taille, épépiné
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 150 g d'eau
- 30 g de concentré de tomate
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 1 c. à café de cassonade
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 2 brins de persil plat frais, effeuillés
- 2 branches de thym frais, effeuillés
- 1 filet mignon de porc de 500 g
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 991 kJ / 236 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 8 g
Alternativní recepty
Sauté de porc à l'hawaïenne
45 Min
Porc teriyaki aux pommes
2h 20 min
Colombo de porc aux légumes
45 Min
Porchetta aux herbes
50 min
Colombo de porc
1h 20 min
Petits flans vapeur de cabillaud à la thaïe
1 godz. 5 min
Brochettes de filet mignon à l'ananas
1h 40 min
Joues de porc au citron confit
1 godz. 5 min
Stifado de bœuf
1h 30 min
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50 min
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2h 30 min
Sot-l'y-laisse aux quatre-épices
1 Std.