Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 15 g de beurre, et un peu pour les moules
- 250 g de riz long blanc
- 500 g de bouillon de légumes
- 400 g d'endives (4 petites endives), coupées en quatre
- 150 g de jambon, taillé en lanières
- 200 g de parmesan râpé
- 2 œufs
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1206.9 kJ / 287.1 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 12.1 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 588.4 mg
Alternativní recepty
Courgette au jambon
1 Std.
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1 Std. 5 Min
Tarte de Savoie au chou
1h 30min
Flan de poireaux à la pancetta
50 min
Soufflé aux asperges
1h 10 min
Tortilla à la courgette et à la mimolette
45 min
Porkkanalaatikko (Gratin de carotte)
1 Std. 15 Min
Pommes de terre farcies au pesto
45 min
Soufflé de pommes de terre au cheddar
1h 45 min
Quiche endive, moutarde et camembert
1h 30min
Roulé de pintade au chou
1h 10 min
Chou-fleur en soufflé
55 min