Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 15 g de beurre, et un peu pour les moules
- 250 g de riz long blanc
- 500 g de bouillon de légumes
- 400 g d'endives (4 petites endives), coupées en quatre
- 150 g de jambon, taillé en lanières
- 200 g de parmesan râpé
- 2 œufs
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1206.9 kJ / 287.1 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 12.1 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 588.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Courgette au jambon
1u.
Gratin d'endives à l'italienne
1u. 45min
Quenelles nature, comté et épinards
45 min
Chou-fleur en soufflé
55min
Gratin de champignons
30min
Clafoutis de haricots verts au bacon
55min
Quiche endive, moutarde et camembert
1h 30 min
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1u.
Feuilleté d'endives sautées au balsamique
1 Std. 5 Min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50min
Terrine de couscous à la ratatouille et à l'estragon
1h 10min
Tomates farcies au chèvre
40min