Soufflé aux endives et parmesan

Soufflé aux endives et parmesan

3.6 81 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
8 portions

Suroviny

  • 80 g d'oignon coupé en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 15 g de beurre et un peu pour les moules
  • 250 g de riz long blanc
  • 500 g de bouillon de légumes
  • 400 g d'endives (4 petites endives), coupées en quatre
  • 150 g de jambon taillé en lanières
  • 200 g de parmesan râpé
  • 2 œufs
  • 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 588.4 mg
Protein 17.9 g
Kalorie 1206.9 kJ / 287.1 kcal
Tuk 12.1 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 6.9 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací

Mohlo by se vám také líbit...