Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 1 roter Spitzpaprika (ca. 70-100 g), in Stücken
- 1 - 2 eingelegte Pfefferoni, scharf, halbiert, nach Geschmack
- 15 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 1 - 1 ½ TL Zucker, nach Geschmack
- 1 Spritzer Zitronensaft
-
100
g Dijonsenf
nebo 100 g Estragonsenf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 237 kJ / 57 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kapern-Ei Aufstrich
25 Min
Kernölmayonnaise
10 min
Olivensauce
10 min
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5 min
Budapest - Körözött
10 min
Wurstaufstrich
10 min
Gorgonzola-Aufstrich
5 min
Camembertaufstrich
15 min
Liptauer
15 min
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10 min
Thunfischaufstrich
10 min
Tzatziki
20 min