Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dinkel-Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 150 g Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 200 g Wasser zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 350 g Dinkelmehl Type 630 oder 700 zum Bemehlen
-
15
g Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
nebo 15 g Honig - 3 TL Flohsamenschalen (5 g, siehe Tipp)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Roggenmehl zum Bearbeiten
- Sesam zum Bestreuen
- Mohn zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 758 kJ / 181 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buttermilchbrot
18 Std.
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Knusperspitze
5h 30min
Wachauer Laberl
15h 20 min
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Möhren-Körner-Brote
15 Std.
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Müsliweckerl
15 Std. 30 Min
Kaisersemmeln
15 Std. 45 Min
Erdäpfelpolster
14sa 40 dk
Dinkelweckerl
23h 40 min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min