Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Weizensauerteig
- 100 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Vorbereitung
- 500 g Wasser
- 180 g Kartoffeln, mehligkochend, mit Schale (große Kartoffeln halbiert)
Hauptteig
- 300 g Wasser und etwas mehr zum Bearbeiten
- 80 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- 460 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 10 g frische Hefe
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- 10 g Honig
- 15 g Butter
- 20 g Kartoffelstärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 769 kJ / 188 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buttermilchbrot
18 godz.
Kosaken-Doppelbrot
14 godz. 30 min
Knusperspitze
5h 30min
Roggen-Schmalz-Brot
16 godz. 10 min
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Dinkel-Wolke
16 godz. 30 min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 godz. 30 min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Dinkelsemmerl
14 godz. 30 min
Kaisersemmeln
15 Std. 45 Min
Dinkelweckerl
23h 40min
Kommissbrot
15 godz. 30 min