
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Gelatineblätter
- 20 g frischer Kren geschält, in Scheiben
- 320 g Schlagobers
- 50 g weißer Wermut
- 220 g Forellenfilets, geräuchert, ohne Haut entgrätet, in Stücken
- 250 g Magertopfen
- 1 - 2 TL Zitronenschale, gerieben nach Geschmack
- 4 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 ½ TL Salz
- 1 TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Stängel frische Petersilie Blättchen abgezupft
- 550 g Gurken geschält, entkernt, in Stücken
- 1 ½ TL Feinkristallzucker
- 1 ½ TL rosa Pfefferbeeren zerdrückt
- 24 Stück Salzgebäck (z. B. Knabber-Fischli) zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 247 kcal / 1034 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1hod. 10min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1hod.
Kürbiskernparfait
5hod. 45min
Schinkenrollen mit französischem Salat
1hod. 40min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4hod.
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3hod. 30min
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
25min
Traunseer Räucherfischmus
3hod. 30min
Forellencreme
15min
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1hod.