
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel Petersilie Blättchen abgezupft
- 60 g Karotten geschält, in Stücken
- 140 g Schalotten halbiert
- 400 g Wasser
- 4 Eier (Größe M)
-
300
g frische Saiblingsfilets, ohne Haut
nebo 300 g frische Forellenfilets, ohne Haut - 2 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 6 Gelatineblätter
- Öl zum Einfetten
- 60 g Käferbohnen, aus der Dose gewaschen und abgetropft
- 400 g Fischfond
-
¾
TL Grillmeister Rauchsalz "Feine Prise"
nebo ½ TL Rauchsalz - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 80 g Käferbohnen, aus der Dose abgespült und abgetropft
- 2 Knoblauchzehen halbiert
- 40 g Apfelessig
- 100 g Kürbiskernöl
- 2 TL Zucker
- 2 TL Majoran, getrocknet
- ½ TL Salz
- 2 TL Senf
- 2 EL Kürbiskerne
- 100 - 150 g Vogerlsalat nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 355 kcal / 1487 kJ
- Protein
- 20.8 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35min
Cumberland-Senf-Sauce
1hod. 15min
Schafskäseterrine mit Kürbiskernpesto
1hod. 20min
Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip
1hod. 30min
Selchsuppe | Radieschen | Brot
35min
Schinkenrollen mit französischem Salat
1hod. 40min
Gefüllte Calamari vom Grill
50min
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7hod. 10min
B'soffene Kapuziner
1hod.
Saibling | Backteig | Brennnessel | Leindotter
45min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30min