Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel Petersilie, Blättchen abgezupft
- 60 g Karotten, geschält, in Stücken
- 140 g Schalotten, halbiert
- 400 g Wasser
- 4 Eier (Größe M)
-
300
g frische Saiblingsfilets, ohne Haut
nebo 300 g frische Forellenfilets, ohne Haut - 2 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 6 Gelatineblätter
- Öl zum Einfetten
- 60 g Käferbohnen, aus der Dose, gewaschen und abgetropft
- 400 g Fischfond
-
¾
TL Grillmeister Rauchsalz "Feine Prise"
nebo ½ TL Rauchsalz - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 80 g Käferbohnen, aus der Dose, abgespült und abgetropft
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Apfelessig
- 100 g Kürbiskernöl
- 2 TL Zucker
- 2 TL Majoran, getrocknet
- ½ TL Salz
- 2 TL Senf
- 2 EL Kürbiskerne
- 100 - 150 g Vogerlsalat, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1487 kJ / 355 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce Tatare
15 Min
Heringssalat
1 Std. 5 Min
Traunseer Räucherfischmus
3 Std. 30 Min
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
25 Min
Steirischer Rindfleischsalat
1 Std.
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 Min
Scharfe Frühlingseier im Speck versteckt
40 Min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1 Std.
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 Std. 40 Min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1 Std.
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35 Min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 Std. 40 Min