Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lachsforellenfilets sous-vide
- 800 g Lachsforellenfilets, ohne Haut (4 Filets)
- 2 EL natives Olivenöl extra
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 10 - 12 frische Basilikumblätter
- 1500 g Wasser
Gemüsebeilage
- 30 g natives Olivenöl extra
- 300 g Zucchini, in Würfeln (2 cm)
- 70 g Zwiebeln, in Spalten
- 2 Prisen Salz
- 20 Cherrytomaten, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1454 kJ / 347 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 326 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30 Min
Curry-Kürbissuppe mit Karottenstroh
40min
Gemüseaufstrich
1 godz.
Mediterranes Hühnergeschnetzeltes mit Bulgur
50min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30 Min
Heidelbeer-Cheesecake-Eis
15h
Menü: Kräutersaibling im Gemüsepackerl; Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
55min
Eisalat mit Räucherforelle
20min
Gebratene Schweinsschulter mit Süßkartoffelpüree, Gemüse, Apfelchutney und Süßweinsauce
2h
Hendlhaxerl mit lauwarmen Fisolensalat und Cranberrysauce
1 godz. 20 min
Steaks mit Würzbutter, Erdäpfelrösti und Zwiebeln
1 godz. 30 min
Lachstatar mit Avocado und Ei
45min