Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lachsforellenfilets sous-vide
- 800 g Lachsforellenfilets, ohne Haut (4 Filets)
- 2 EL natives Olivenöl extra
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 10 - 12 frische Basilikumblätter
- 1500 g Wasser
Gemüsebeilage
- 30 g natives Olivenöl extra
- 300 g Zucchini, in Würfeln (2 cm)
- 70 g Zwiebeln, in Spalten
- 2 Prisen Salz
- 20 Cherrytomaten, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1454 kJ / 347 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 326 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geröstete Leber
30 min
Americano
5 min
Fruchtpudding (aus Resten)
25 min
Piri Piri-Hendl mit Gemüsesalat
7 Std. 20 Min
Spanischer Brunch
1 godz. 35 min
Heidelbeer-Cheesecake-Eis
15h
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8 Std. 45 Min
Eisalat mit Räucherforelle
20 min
Kalbsbries mit Weißweinsauce
3sa
Welsfilet mit Kräuter-Nuss-Haube auf Paprikagemüse
50 menit
Vitello tonnato sous-vide
4j 30 menit
Hühnerfilets mit Erdbeersalsa
55 Min