Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lachsforellenfilets sous-vide
- 800 g Lachsforellenfilets, ohne Haut (4 Filets)
- 2 EL natives Olivenöl extra
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 10 - 12 frische Basilikumblätter
- 1500 g Wasser
Gemüsebeilage
- 30 g natives Olivenöl extra
- 300 g Zucchini, in Würfeln (2 cm)
- 70 g Zwiebeln, in Spalten
- 2 Prisen Salz
- 20 Cherrytomaten, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1454 kJ / 347 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 326 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3ωρ.
Ostereier grün gefärbt
55min
Tagliatelle mit Spargel und Huhn
50 Min
Menü: Kräutersaibling im Gemüsepackerl; Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
55min
Menü: Kabeljau mit Zitrusbutter und Kartoffeln und Schokoladen-Muffins
45min
Menü: Brokkolisalat und Käseaufstrich zu Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
1h
Kräutersaibling im Gemüsepackerl
50 Min
Saiblingsfilets in Erdäpfelkruste mit Frühlingskräutersauce
50 Min
Lachsforelle auf Salatbett mit Orangendressing
40 λεπτ.
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45min
Wiener Kochsalat mit Erbsen, Rösti und Ei
55min
Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
50 Min