Kompatibilní verze
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Dinkelmehl
- 60 g Haferflocken
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 90 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 200 - 250 g Minigurken, in Stücken
- 80 - 90 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 Scheiben Zitrone
- 400 g Forellenfilets, geräuchert, entgrätet
- 25 g Olivenöl
- 1 EL Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 - 150 g frische Wildkräuter (z. B. Vogelmiere), grob geschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 808 kJ / 193 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1 godz. 5 min
Cranberry-Pecan-Frischkäsebällchen
10 min
Marinierte Schwammerl in Öl
48hod. 30min
Nougatparfait mit Zwetschkenkern
4h 20min
Schoko-Rosmarin-Creme mit Erdbeerragout
2h 35 min
Rindsrouladen mit Eierschwammerl-Frischkäsefüllung
1h 15 min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
B'soffene Kapuziner
1h
Eierschwammerlstrudel mit Paprikadip
3h 20min
Quinoa-Lachsforellen-Laibchen
1h 20 min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Lachstatar auf Avocadomus
15min