Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rotweinessig-Dressing
- 1 rote Zwiebel, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Rotweinessig
- 130 g Rapsöl
- 2 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 250 g Käferbohnen, gewaschen und abgetropft
Rindfleischsalat
- 400 g Rindslungenbraten, der Länge nach halbiert
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 1 TL Salz
- 1 TL Paprika, rosenscharf
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 500 g Wasser
- 120 g Stangensellerie, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Karotten, in Scheiben (5 mm)
- ½ Bund frischer Schnittlauch, in Röllchen
- 4 EL Kürbiskerne
- 4 EL Kürbiskernöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3376 kJ / 807 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 67 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 1306 mg
Alternativní recepty
Sauce Tatare
15min
Heringssalat
1h 5min
Käferbohnensalat
35min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Paprikahendl
1u.
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1 Std. 15 Min
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3ωρ. 10 λεπτ.
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Semmelfülle
1h 10 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Rindsrouladen
1 godz. 30 min
Gefülltes Brathenderl
1h 45min