
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rotweinessig-Dressing
- 1 rote Zwiebel geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Rotweinessig
- 130 g Rapsöl
- 2 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 250 g Käferbohnen gewaschen und abgetropft
Rindfleischsalat
- 400 g Rindslungenbraten der Länge nach halbiert
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 1 TL Salz
- 1 TL Paprika, rosenscharf
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 500 g Wasser
- 120 g Stangensellerie in Scheiben (5 mm)
- 250 g Karotten in Scheiben (5 mm)
- ½ Bund frischer Schnittlauch in Röllchen
- 4 EL Kürbiskerne
- 4 EL Kürbiskernöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 807 kcal / 3376 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 67 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 1306 mg
Alternativní recepty
Heringssalat
1hod. 5min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3hod. 30min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7hod. 10min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1hod.
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2hod. 30min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1hod. 30min
Rehragout
1hod. 15min
Boef Stroganoff
50min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1hod. 30min
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Gefülltes Brathenderl
1hod. 45min
Rindsrouladen
1hod. 30min