Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rotweinessig-Dressing
- 1 rote Zwiebel, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Rotweinessig
- 130 g Rapsöl
- 2 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 250 g Käferbohnen, gewaschen und abgetropft
Rindfleischsalat
- 400 g Rindslungenbraten, der Länge nach halbiert
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 1 TL Salz
- 1 TL Paprika, rosenscharf
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 500 g Wasser
- 120 g Stangensellerie, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Karotten, in Scheiben (5 mm)
- ½ Bund frischer Schnittlauch, in Röllchen
- 4 EL Kürbiskerne
- 4 EL Kürbiskernöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3376 kJ / 807 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 67 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 1306 mg
Alternativní recepty
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1j
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1j
Schinkenrollen mit französischem Salat
1 Std. 40 Min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1 Std. 40 Min
Faschierte Laibchen
35 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45 min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 menit
Tafelspitz mit Semmelkren
1j 20 menit
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2h 40 min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3sa
Rindsrouladen
1j 30 menit
Gefülltes Brathenderl
1 Std. 45 Min