Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 克 去皮去骨雞胸肉 ,切塊(3公分)
- 15 克 蠔油
- 5 克 糖
- 1 顆 蛋
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 150 克 奇福餅乾
- 15 克 油
- 20 克 青蔥 ,切段(4公分)
- 150 克 洋蔥 ,切絲
- 40 克 醬油
- 15 克 紹興酒
- 50 克 味醂
- 200 克 水
- 3 顆 蛋 ,略打散
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1936.8 kJ / 463.4 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Sacharidy
- 47.3 g
- Tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 1.8 g