滑蛋雞塊丼

滑蛋雞塊丼

4.2 6 rating
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 去皮去骨雞胸肉 切塊(3公分)
    400 克
  • 蠔油
    15 克
  • 5 克
  • 1 顆
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 奇福餅乾
    150 克
  • 15 克
  • 青蔥 切段(4公分)
    20 克
  • 洋蔥 切絲
    150 克
  • 醬油
    40 克
  • 紹興酒
    15 克
  • 味醂
    50 克
  • 200 克
  • 略打散
    3 顆

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 35.6 g
Kalorie 1936.8 kJ / 463.4 kcal
Tuk 14.4 g
Vláknina 1.8 g
Sacharidy 47.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...