Zařízení & příslušenství
滑蛋雞塊丼
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
去皮去骨雞胸肉 切塊(3公分)400 克
-
蠔油15 克
-
糖5 克
-
蛋1 顆
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
奇福餅乾150 克
-
油15 克
-
青蔥 切段(4公分)20 克
-
洋蔥 切絲150 克
-
醬油40 克
-
紹興酒15 克
-
味醂50 克
-
水200 克
-
蛋 略打散3 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
35.6 g
Kalorie
1936.8 kJ /
463.4 kcal
Tuk
14.4 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
47.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
自製加熱食物
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan