Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème au café
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de lait
- 2 c. à café de café instantané
- 2 œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 80 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
Le biscuit roulé
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1299.6 kJ / 310.1 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 37.6 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Bûche roulée noisette-café
1 Std. 20 Min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2 Std. 30 Min
Bûche express au praliné
45min
Bûche chocolat-orange
3h 45min
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3 Std. 30 Min
Bûche royale
3h 50min
Bûche chocolat-cassis
1h 45min
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3 Std.
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2 Std. 30 Min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Moka
1 Std. 15 Min