Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- 6 œufs
- 200 g de sucre en poudre
- 150 g de farine de blé
- 2 c. à soupe rases de cacao en poudre non sucré
La garniture
- 350 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- sucre glace, pour la crème
- 1 sachet de Chantifix (7 g env). (Voir "Information(s) complémentaire(s)")
- 20 g de kirsch
- 400 g de griottes au sirop (fruits et jus)
- chocolat noir, râpé pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1494.8 kJ / 356.6 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 43.5 g
- Tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3h
Le rose-framboise
5h
Bûche meringuée au citron
1h 15min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Moka
1h 15min
Bûche roulée noisette-café
1h 20min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30min
Génoise
1h 50min
Forêt-noire aux cerises amarena
5h
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13h 15 min
Bûche express au praliné
45min
Forêt-noire
2h 30min