
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème pâtissière
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 150 g de lait
- 1 gousse de vanille fendue dans la longueur
- 2 œufs moyens (53-63 g)
- 15 g de fécule de maïs
- 50 g de sucre en poudre
La génoise
- 4 œufs moyens (53-63 g)
- 140 g de sucre en poudre
- 140 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La crème légère
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
La compote de rhubarbe
- 250 g de rhubarbe coupée en morceaux
- 80 g de sucre roux
Le montage
- 70 g de chocolat blanc fondu
- 250 g de fraises coupées en deux
- quelques feuilles de menthe fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 372 kcal / 1555 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 53.5 g
Alternativní recepty
Saint-honoré au citron
2hod. 25min
Forêt-noire
2hod. 30min
Paris-brest aux fraises
1hod. 45min
Dacquoise aux framboises
2hod.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15hod. 30min
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1hod.
Le rose-framboise
5hod.
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3hod. 30min
Fraisier
12hod. 45min
Crème diplomate aux fruits
1hod.
Eclairs comme un Paris-Brest
1hod. 40min
Paris-brest
3hod. 10min