Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
TM6 TM5

Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola

3.2 ( 11 hodnocení )

Suroviny

  • 40 g unsalted butter diced, plus extra for greasing and topping
  • 350 g Williams pears peeled, cored, cut in pieces (3 cm)
  • 200 g water
  • 1 tsp sugar
    nebo barley malt
  • 1 Tbsp dried instant yeast
    nebo 30 g fresh yeast crumbled
  • 300 g strong white bread flour
  • 200 g rye flour
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 150 - 200 g Gorgonzola cut in pieces (3-4 cm)
  • oil for greasing

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
479 kcal / 2004 kJ
Protein
18.2 g
Tuk
17.4 g
Sacharidy
66.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty