Zařízení & příslušenství
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 55min.
6 portions
Suroviny
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing and topping40 g
-
Williams pears peeled, cored, cut in pieces (3 cm)350 g
-
water200 g
-
barley maltsugar1 tsp
-
30 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 Tbsp
-
strong white bread flour300 g
-
rye flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Gorgonzola cut in pieces (3-4 cm)150 - 200 g
-
oil for greasing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
18.2 g
Kalorie
2004 kJ /
479 kcal
Tuk
17.4 g
Sacharidy
66.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italian Kitchen
62 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Spinach and Butternut Squash Roulade
2h
Mediterranean Bread
5h 20min
Savoury Stilton Cheesecake
11h 40min
Za'atar mix substitute
5min
Mushroom pie
1h 30min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18h
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Chocolate Salami
4h 5min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3h 45min