Zařízení & příslušenství
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 55min.
6 portions
Suroviny
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing and topping40 g
-
Williams pears peeled, cored, cut in pieces (3 cm)350 g
-
water200 g
-
barley maltsugar1 tsp
-
30 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 Tbsp
-
strong white bread flour300 g
-
rye flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Gorgonzola cut in pieces (3-4 cm)150 - 200 g
-
oil for greasing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
18.2 g
Kalorie
2004 kJ /
479 kcal
Tuk
17.4 g
Sacharidy
66.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italian Kitchen
62 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1hod. 30min.
Pogača (bread)
3hod.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1hod. 30min.
Aubergine Bhurta
30min.
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Žádné hodnocení
Barbecue Sauce
20min.
Crème caramel
2hod. 45min.
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min.
Two-Flavoured Picnic Rolls
1hod. 30min.
Coconut Macaroons (Gluten Free)
35min.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1hod.
Dill and Feta Flatbread
1hod. 20min.