Kompatibilní verze
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing and topping
- 350 g Williams pears, peeled, cored, cut in pieces (3 cm)
- 200 g water
-
1
tsp sugar
nebo barley malt -
1
Tbsp dried instant yeast
nebo 30 g fresh yeast, crumbled - 300 g strong white bread flour
- 200 g rye flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 150 - 200 g Gorgonzola, cut in pieces (3-4 cm)
- oil, for greasing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 17.4 g
Alternativní recepty
Asparagus cream soup
30 min
Quick Cheese Soufflés
45min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3h 40min
Hollandaise sauce
15 min
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
Žádné hodnocení
Baked spinach and eggs
35min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20 min
Onion Focaccia
3 Std. 20 Min
Quinoa Tostadas
30 min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Tuna and Olive Empanaditas
4h 5min