
Zařízení & příslušenství
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Příprava 10min
Celkový 1hod. 55min
6 portions
Suroviny
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing and topping40 g
-
Williams pears peeled, cored, cut in pieces (3 cm)350 g
-
water200 g
-
sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 Tbsp
-
strong white bread flour300 g
-
rye flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Gorgonzola cut in pieces (3-4 cm)150 - 200 g
-
oil for greasing
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
479 kcal /
2004 kJ
Protein
18.2 g
Tuk
17.4 g
Sacharidy
66.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Italian Kitchen
62 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko