Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola

Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola

3.2 11 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 55min
6 portions

Suroviny

  • unsalted butter diced, plus extra for greasing and topping
    40 g
  • Williams pears peeled, cored, cut in pieces (3 cm)
    350 g
  • water
    200 g
  • sugar
    1 tsp
    barley malt
  • dried instant yeast
    1 Tbsp
    30 g fresh yeast, crumbled
  • strong white bread flour
    300 g
  • rye flour
    200 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • Gorgonzola cut in pieces (3-4 cm)
    150 - 200 g
  • oil for greasing

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 479 kcal / 2004 kJ
Protein 18.2 g
Tuk 17.4 g
Sacharidy 66.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...