Kompatibilní verze
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing and topping
- 350 g Williams pears, peeled, cored, cut in pieces (3 cm)
- 200 g water
-
1
tsp sugar
nebo barley malt -
1
Tbsp dried instant yeast
nebo 30 g fresh yeast, crumbled - 300 g strong white bread flour
- 200 g rye flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 150 - 200 g Gorgonzola, cut in pieces (3-4 cm)
- oil, for greasing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 17.4 g
Alternativní recepty
Mediterranean Bread
5h 20min
Normandy Apple Flan
1 Std. 25 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30 Min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 Std.
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 Std. 40 Min
Rhubarb Vanilla Flan
50 Min
Limoncello Tarts
3hod. 15min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2 Std. 30 Min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2 Std. 20 Min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 Min
Emmental Gougères
50 Min