Kompatibilní verze
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing and topping
- 350 g Williams pears, peeled, cored, cut in pieces (3 cm)
- 200 g water
-
1
tsp sugar
nebo barley malt -
1
Tbsp dried instant yeast
nebo 30 g fresh yeast, crumbled - 300 g strong white bread flour
- 200 g rye flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 150 - 200 g Gorgonzola, cut in pieces (3-4 cm)
- oil, for greasing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 17.4 g
Alternativní recepty
Five-seed bread
1h 50min
Rolled Shoulder of Lamb
2 godz. 30 min
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1 godz. 40 min
Coulibiac
2 godz. 15 min
Scandinavian Rye Bread
27 Std.
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 Std.
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1 godz. 35 min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Rye and Walnut Bread
1h 25min
Mediterranean Bread
5h 20min