Zařízení & příslušenství
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
8 portions
Suroviny
Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
lemon finely grated zest only1
Shortcrust Pastry
-
plain flour200 g
-
unsalted butter cold, diced (1 cm)100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
water chilled60 g
Filling
-
fennel core removed, quartered, fronds reserved for garnish200 g
-
unsalted butter plus extra for greasing20 g
-
cider vinegar30 g
-
brown sugar1 Tbsp
-
Swiss chard stalks removed, thinly sliced30 - 40 g
-
green olives (volitelně) pitted16
-
large eggs2
-
whole milk30 g
-
whipping cream30 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
Pecorino Crisps
-
dried fennel seeds2 tsp
-
pecorino cheese cut in pieces (3 cm)100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
1.5 g
Kalorie
1861 kJ /
443 kcal
Tuk
27.5 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
33.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
2017 CALENDAR
12 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Hollandaise sauce
15min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Roasted Tomato Tart
2h
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Roast Carrot Butter
1h
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40min
Slow Cooked Beans with Cider
2h 30min
Sicilian Caponata
30min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1h 10min
Quick Cheese Soufflés
45min