Kompatibilní verze
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ricotta
- 1500 g whole milk
- 40 g white vinegar
- 1 lemon, finely grated zest only
Shortcrust Pastry
- 200 g plain flour
- 100 g unsalted butter, cold, diced (1 cm)
- ¼ tsp fine sea salt
- 60 g water, chilled
Filling
- 200 g fennel, core removed, quartered, fronds reserved for garnish
- 20 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 30 g cider vinegar
- 1 Tbsp brown sugar
- 30 - 40 g Swiss chard, stalks removed, thinly sliced
- 16 green olives, pitted (volitelně)
- 2 large eggs
- 30 g whole milk
- 30 g whipping cream
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
Pecorino Crisps
- 2 tsp dried fennel seeds
- 100 g pecorino cheese, cut in pieces (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1861 kJ / 443 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 33.6 g
- Tuk
- 27.5 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 Min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Vanilla Cream Gugelhupf
1 Std. 20 Min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 Std. 25 Min
Crab Tart
2 Std. 30 Min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 Std. 55 Min
Salmon Soufflé
1 Std.
Limoncello Tarts
3h 15min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 Std.
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Red Pepper Houmous
5 Min