
Kompatibilní verze
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ricotta
- 1500 g whole milk
- 40 g white vinegar
- 1 lemon finely grated zest only
Shortcrust Pastry
- 200 g plain flour
- 100 g unsalted butter cold, diced (1 cm)
- ¼ tsp fine sea salt
- 60 g water chilled
Filling
- 200 g fennel core removed, quartered, fronds reserved for garnish
- 20 g unsalted butter plus extra for greasing
- 30 g cider vinegar
- 1 Tbsp brown sugar
- 30 - 40 g Swiss chard stalks removed, thinly sliced
- 16 green olives pitted (volitelně)
- 2 large eggs
- 30 g whole milk
- 30 g whipping cream
- ½ tsp fine sea salt or to taste
- ½ tsp ground black pepper or to taste
Pecorino Crisps
- 2 tsp dried fennel seeds
- 100 g pecorino cheese cut in pieces (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 443 kcal / 1861 kJ
- Protein
- 1.5 g
- Tuk
- 27.5 g
- Sacharidy
- 33.6 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Quick Cheese Soufflés
45min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Asparagus cream soup
30min
Savoury Stilton Cheesecake
11hod. 40min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2hod. 45min
Asparagus Stem Soup
55min
Slow Cooked Beans with Cider
2hod. 30min
Cream of Asparagus Soup
15min
Polenta Cake
1hod.
Shallot Tarte Tatin
2hod.
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Spinach and Parmesan Soup
45min