Zařízení & příslušenství
Gazpacho
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
6 portions
Suroviny
-
plum tomatoes ripe, cut in halves1000 g
-
green peppers50 g
-
onion40 g
-
cucumber partially peeled70 g
-
garlic clove1
-
vinegar30 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil50 - 100 g
-
ice cubes8
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
2 g
Kalorie
616 kJ /
146 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
2.4 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
174 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Béarnaise sauce
15min.
Asparagus Risotto
45min.
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1hod. 15min.
Asparagus cream soup
30min.
Salmon tartare
10min.
Pea Gazpacho
4hod. 15min.
Risotto with Parmesan cheese
30min.
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min.
Gazpacho
1hod. 15min.
Gazpacho
1hod. 15min.
Potato and vegetable purée
45min.
Creamy courgette soup
25min.