Kompatibilní verze
Gnocchi de batata com bacon, tomate e mozarela
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi de batata
- 2000 g água
- 2 ½ c. chá de sal
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 200 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ovo
Molho
- 15 g salsa
- 100 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 250 g bacon cortado em tiras
- 150 g tomate-cereja cortado em metades
- 5 g açúcar
- 1 c. chá de paprika
- 100 g natas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3774 kJ / 903 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de tomate e frango recheado com limão e ricota
45min
Risoto de alho com tomate-cereja e mozarela
45min
Risoto de bacon e alho-francês
35min
Pappardelle com bacon e alho-francês
30min
Risoto de curgete e bacon
35min
Piadina com pulled chicken e patê de beringela
2h 10min
Spatzle com molho de queijo
25 Min
Guisado de gnocchi, feijão-branco e salva
1 Std. 30 Min
Gnocchi recheados
1 Std. 20 Min
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35min
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1 Std. 25 Min
Folhado de queijo Brie
50min