Kompatibilní verze
Gnocchi de batata com bacon, tomate e mozarela
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi de batata
- 2000 g água
- 2 ½ c. chá de sal
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 200 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ovo
Molho
- 15 g salsa
- 100 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 250 g bacon cortado em tiras
- 150 g tomate-cereja cortado em metades
- 5 g açúcar
- 1 c. chá de paprika
- 100 g natas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3774 kJ / 903 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fettuccini com tomate seco e cogumelos
1 Std.
Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
50min
Tarte rápida com gorgonzola, pera e nozes - TM5
Žádné hodnocení
Gratinado de queijo azul vegetariano
1 Std. 30 Min
Pãezinhos fritos
1 Std. 30 Min
Spatzle com molho de queijo
25 min
Menu: Gnoquis com salsichas e espinafres e alperces a vapor com mel e noz
35min
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1h 25 min
Pappardelle com bacon e alho-francês
30 min
Gnocchi recheados
1 Std. 20 Min
Quesadilha de frango e mozarela
45 Min
Penne com molho de tomate seco e espinafres
35min