Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de agua
-
20
g de levadura prensada fresca
nebo 1 cucharadita colmada de levadura de panadería deshidratada (8 g) - 400 g de harina
- 1 cucharadita sal
- aceite de oliva para freír
- azúcar glas para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 822 kJ / 196 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bollos de manteca (Andalucía)
1 godz. 10 min
Pestiños borrachuelos
50 min
Briouats de almendra con miel y sésamo
2h
Cremadillos
3 Std. 50 Min
Roscos chiclaneros
1h
Bizcocho de naranja sanguina y miel
3h
Rosquillas (sin azúcar)
45 min
Roscos de vino
45 min
Bizcocho esponjoso de miel
1 godz. 45 min
Bizcocho al vapor con almíbar de limón
1 godz. 45 min
Bizcocho al vino de moscatel
50 min
Rosquillas
30 min