Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de chalota (2-3)
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de cebada perlada lavada y escurrida
- 100 g de vino blanco seco vegano
- 750 g de agua caliente
-
1
cucharada de concentrado de caldo de verduras casero vegano
nebo 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) vegano - ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- ¾ cucharadita de tomillo seco (volitelně)
- 40 g de piñones
- 400 g de calabacín en rodajas (5 mm)
- 50 g de tomates secos en aceite en tiras (5 mm)
- 60 g de mantequilla de almendras
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2159 kJ / 517 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 8.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chile vegetariano
1h 5min
Tacos vegetales de lentejas con dip de tofu
4h 30min
Risotto de remolacha y queso de cabra
45 Min
Guiso de setas y tofu
30 min
Pastel de lentejas
1 godz. 55 min
Risotto de quinoa con calabaza asada
40 Min
Moussaka de lentejas
2h 20 min
Hamburguesas de mijo
55min
Crumble de verduras con frutos secos
1 Std.
Guiso de verduras de raíz
1 Std. 40 Min
Curry de lentejas y calabaza al vapor
1 Std. 15 Min
Sopa de lentejas rojas con calabaza y romero
45 Min