Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de chalota (2-3)
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de cebada perlada lavada y escurrida
- 100 g de vino blanco seco vegano
- 750 g de agua caliente
-
1
cucharada de concentrado de caldo de verduras casero vegano
nebo 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) vegano - ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- ¾ cucharadita de tomillo seco (volitelně)
- 40 g de piñones
- 400 g de calabacín en rodajas (5 mm)
- 50 g de tomates secos en aceite en tiras (5 mm)
- 60 g de mantequilla de almendras
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2159 kJ / 517 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 8.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto de quinoa con calabaza asada
40 Min
Gratén de berenjena, calabacín y lentejas rojas
1h
Falafel de garbanzos
13h
Ensalada de cebada con verduras de verano
40 Min
Curry indio de verduras
40 Min
Pastel de patata con kale
1h 40 min
Pilaf de lentejas y bulgur con calabaza
50min
Curry de lentejas y calabaza al vapor
1h 15min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2 Std. 10 Min
Hummus de lentejas
5 Min
Paté libanés de berenjena (Baba ganoush)
1h 15min
Hummus de remolacha
10 min