Risotto de cebada perlada

Risotto de cebada perlada

3.8 9 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod.
4 ración

Suroviny

  • de chalota (2-3)
    70 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de cebada perlada lavada y escurrida
    250 g
  • de vino blanco seco vegano
    100 g
  • de agua caliente
    750 g
  • de concentrado de caldo de verduras casero vegano
    1 cucharada
    1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.), vegano
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta blanca molida
    2 pellizcos
  • de tomillo seco (volitelně)
    ¾ cucharadita
  • de piñones
    40 g
  • de calabacín en rodajas (5 mm)
    400 g
  • de tomates secos en aceite en tiras (5 mm)
    50 g
  • de mantequilla de almendras
    60 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 517 kcal / 2159 kJ
Protein 16 g
Tuk 23 g
Sacharidy 52 g
Vláknina 8.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...