Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dal de tomates y lentejas
- 170 g de zanahoria
- 2 cucharaditas de comino en grano
- 2 cucharaditas semillas de mostaza
- 3 dientes de ajo
- 10 g de jengibre fresco pelado en trozos
- 180 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de garam masala
- 2 cucharaditas de cúrcuma molida
- ½ - 1 cucharadita de chile seco desmenuzado
- 350 g de agua
- 400 g de leche de coco
- 250 g de lentejas rojas partidas
- 350 g de tomates maduros en trozos
- 80 g de zumo de limón
- 3 ramitas de cilantro fresco
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
Presentación
- 100 g de cebolla roja en rodajas finas
- 100 g de pepino en rodajas finas
- 2 yogures naturales
- 2 cucharadas de copos de coco tostado
- 1 - 2 limas en cuartos
- 2 ramitas de cilantro fresco picado
- 8 panecillos naan calientes (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3894 kJ / 931 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Sacharidy
- 110.8 g
- Tuk
- 39.1 g
- Vláknina
- 20.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40min
Curry de garbanzos y verduras
25min
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35min
Ramen vegano
1 godz.
Curry de garbanzos (Chana masala)
20min
Sopa asiática de champiñones al curry (sin gluten)
25min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2h 40min
Arroz indio con verduras al horno
1h 30min
Pasta de curry rogan josh - Subcontinente indio
10min
Chile sin carne
1 godz.
Curry de garbanzos rogan josh - India
25min
Curry vegano con tofu
30 min