香辣蟹腳

香辣蟹腳

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 35min.
2 人份

Suroviny

  • 紅蔥頭
    10 克
  • 5 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒
    10 克
  • 切段
    10 克
  • 乾辣椒
    10 克
  • 沙茶醬 (麻辣口味)
    40 克
  • 麻辣油
    10 克
  • 冷凍蟹腳 先以刀背敲裂
    300 克
  • 米酒
    2 大匙
  • ½ 茶匙
  • 芹菜 切段
    30 克
  • 香菜 梗葉分開
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 22 g
Kalorie 1323.5 kJ / 316.5 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 7.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...