Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ingwersud
- 30 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Olivenöl
- 50 g Honig
- 30 g Weißweinessig
- 1 rote Chilischote, frisch, leicht eingeritzt
- 8 Wacholderbeeren, angedrückt
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 4 Lorbeerblätter, klein
- 8 Stängel Thymian
- 5 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 200 g Wasser
Gemüse
- 600 g Wasser
- 400 g Rote Bete, klein, mit Schale
- 400 g Topinambur
- 300 g Möhren, mitteldick, längs geviertelt
- 2 Prisen Salz
- 1 Prise Zucker
Vinaigrette und Fertigstellung
- 1 Schalotte, halbiert
- 150 g Zucchini, in Stücken (2 cm)
- 40 g Öl
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 120 g Strauchtomaten, entkernt, in kleinen Würfeln (1 cm)
- 1 Prise Zucker
- 20 g Weißweinessig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Pastinakenpuffer
40 min
Rote Bete Tikki
1h
Brennnessel-Cheesecake mit Spargel
2h
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1h
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1 Std. 15 Min
Staudensellerie mit Räuchertofu (西芹炒香干)
20 min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1 Std. 50 Min
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1 Std. 15 Min
Topinamburpüree
40 min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15min
Quitten-Rotkohl
1 Std. 20 Min