Roast Carrot Butter
TM5 TM6

Roast Carrot Butter

3.0 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 1000 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 2 tsp ground cumin
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 400 g tinned cannellini beans, rinsed, drained
  • 1 pinch fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • 3 sprigs fresh parsley, leaves only

Nutriční hodnoty
na 400 g
Kalorie
4456 kJ / 1065 kcal
Protein
39 g
Sacharidy
184 g
Tuk
25 g
Vláknina
48 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty