Roast Carrot Butter
TM6 TM5

Roast Carrot Butter

3.0 ( 3 hodnocení )

Suroviny

  • 1000 g carrots peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 2 tsp ground cumin
  • 20 g extra virgin olive oil plus extra for drizzling
  • 400 g tinned cannellini beans rinsed, drained
  • 1 pinch fine sea salt or to taste
  • 1 pinch ground black pepper or to taste
  • 3 sprigs fresh parsley leaves only

Nutriční hodnoty
na 400 g
Kalorie
1065 kcal / 4456 kJ
Protein
39 g
Tuk
25 g
Sacharidy
184 g
Vláknina
48 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty