Zařízení & příslušenství
Saag Paneer
Příprava 30min.
Celkový 13hod.
1 portion
Suroviny
Paneer
-
whole milk1500 g
-
white vinegar4 Tbsp
Spinach
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
onions halved50 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
unsalted butter diced20 g
-
single cream100 g
-
fresh spinach leaves400 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to taste
-
vegetable oil for frying
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
16 g
Kalorie
1678 kJ /
401 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Palak Paneer
45min.
Coconut Dhal
20min.
Curried Cake with Coriander Chutney
1hod. 10min.
Lentil Curry (Dahl)
30min.
Tarka Dal
9hod. 5min.
Paneer Makhani
1hod.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min.
Pudla with Spinach and Paneer
1hod.
Dal Makhani
9hod. 30min.
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min.
Chana Masala
45min.
Coconut and Spinach Dahl
50min.