Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tsp coriander seeds
- 1 tsp cumin seeds
- 30 g vegetable oil
- 150 g onions, quartered
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 1 ½ tsp garam masala
- 1 tsp paprika
- 1 tsp ground ginger
- ¼ tsp ground turmeric
- 350 g rhubarb, cut in pieces (1 cm)
- 150 g chana dal (yellow dried split peas)
- 700 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g brown sugar
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 40 g plain yoghurt, for serving
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, chopped, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1263 kJ / 302 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 39.9 g
- Tuk
- 10.2 g
Alternativní recepty
Carrot and Coriander Soup
25 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Sambhar
1 godz. 5 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Chana Masala
45min
Coconut Dhal
20 min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min