Zařízení & příslušenství
Curried Rhubarb and Lentil Soup
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
vegetable oil30 g
-
onions quartered150 g
-
celery stalks cut in pieces150 g
-
garlic cloves3
-
garam masala1 ½ tsp
-
paprika1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
rhubarb cut in pieces (1 cm)350 g
-
chana dal (yellow dried split peas)150 g
-
water700 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
brown sugar30 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
plain yoghurt for serving40 g
-
fresh coriander leaves only, chopped, for serving3 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
12.6 g
Kalorie
1263 kJ /
302 kcal
Tuk
10.2 g
Sacharidy
39.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A Taste of India
72 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Butternut Squash Masala Dosa
11h 30min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Lentil Curry (Dahl)
30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1h 15min
Sweet Potato Curry
30min
Mulligatawny Soup
35min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min