Dal Makhani

Dal Makhani

4.1 56 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 9hod. 30min.
6 portions

Suroviny

  • urad beans (black lentils)
    140 g
  • kidney beans, dried
    40 g
  • water plus extra for soaking
    600 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    20 g
  • Kashmiri chilli powder
    1 tsp
  • ghee
    20 g
  • cumin seeds
    2 tsp
  • onions quartered
    70 g
  • garlic cloves
    6
  • fine sea salt
    1 tsp
  • tinned chopped tomatoes
    100 g
  • double cream to taste, plus extra for serving
    50 - 70 g
  • garam masala
    1 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 8.7 g
Kalorie 812 kJ / 194 kcal
Tuk 8.5 g
Sacharidy 20.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...