Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 80 g Wasser
- 280 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 130 g Butter, weich, in Stücken
- ¾ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 200 g Oliven, grün, entsteint
- 1 EL Kapern, abgetropft
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 5 g Zitronensaft
- 3 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 3 Stängel Thymian, abgezupft
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Crème fraîche
- 3 Eier
- 125 g Ziegenfrischkäse, in der Rolle (siehe Tipp)
- 200 g Cherry-Tomaten
- Honig zum Beträufeln
- Kräuter der Provence zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1249 kJ / 298 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche Lorraine
50min
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Quiche mit Ziegenkäse
1 Std. 25 Min
Spinattarte
1 Std. 20 Min
Tarte Tatin mit Tomaten
1h 40min
Französische Zucchini-Tarte
2h
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 Std.
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Mediterrane Gemüsequiche
1 Std. 20 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1h 45min
Kürbis-Tarte
2h 35min