Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Wasser
-
¾
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Bulgur, grob
- 40 g Zitronensaft
- 70 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 400 g Rotkohl, in Stücken (4 cm)
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 1 Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 150 g Orangensaft
- 1 TL Honig
- 100 g Feta, grob zerkrümelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2263 kJ / 540 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papaya-Linsen-Salat
25min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2 Std. 45 Min
Blumenkohl-"Taboulé"
10 min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 Min
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Gemüse-Taboulé
1 Std. 45 Min
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40 Min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 Min
Auberginen-Bulgur-Salat
1 Std. 30 Min
Quinoasalat mit Trauben und Käse
45 Min