Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 20 g Pflanzenöl
- 500 g Rahmspinat, TK, in Pellets
- 1 Tarteteig (300 g), rund, aus dem Kühlregal (z.B. von Tante Fanny)
- 200 g Crème fraîche
- 4 Eier (Kl. M)
- 3 Prisen Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1555 kJ / 371 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1h 40min
Quiche mit Ziegenkäse
1 Std. 25 Min
Schneller Tomaten-Ricotta-Pie
40min
Französische Zucchini-Tarte
2h
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 Std.
Brokkoli-Lachs-Quiche
1h 35 min
Mediterrane Gemüsequiche
1 Std. 20 Min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1h 45min
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1h 45min
Tarte provençale
1h 40min
Porree-Feta-Tarte
2h