Zařízení & příslušenství
Kumara pie
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 45min.
12 portions
Suroviny
Rosemary crust
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
unsalted butter chilled, cut into pieces (1 cm)120 g
-
water90 g
Kumara filling
-
walnuts40 g
-
water500 g
-
kumara peeled and cut into pieces (2 cm)800 g
-
eschalots cut into halves2
-
garlic cloves peeled2
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
milk120 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sea salt flakes (optional)2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
155.4 mg
Protein
5 g
Kalorie
1102.7 kJ /
262.6 kcal
Tuk
17.2 g
Vláknina
2.9 g
Nasycený tuk
9.6 g
Sacharidy
21.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Lentil moussaka
3hod. 30min.
Feta, spinach and potato frittata
1hod.
Lentil and pumpkin pot pies
1hod. 25min.
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3hod. 5min.
Mashed pea and corn slice
40min.
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1hod. 5min.
Cauliflower and sweet potato lasagne
1hod. 35min.
Broccoli mustard pasties
1hod. 55min.
Ricotta patties with chilli lime corn
1hod. 20min.
Kumara sausage rolls
1hod. 15min.
Pulse and pumpkin curry
30min.
Zucchini, lentil and coconut stew
30min.