
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rosemary crust
- 180 g plain flour plus extra for dusting
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g unsalted butter chilled, cut into pieces (1 cm)
- 90 g water
Kumara filling
- 40 g walnuts
- 500 g water
- 800 g kumara peeled and cut into pieces (2 cm)
- 2 eschalots cut into halves
- 2 garlic cloves peeled
- 80 g unsalted butter cut into pieces
- 120 g milk
- 2 eggs
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches sea salt flakes (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 262.6 kcal / 1102.7 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 17.2 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 9.6 g
- Sodík
- 155.4 mg
Alternativní recepty
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Butternut mac and cheese
45 Min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 Min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 Std. 5 Min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Kumara sausage rolls
1 Std. 15 Min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 Min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Lentil bolognese
30 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.