Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rosemary crust
- 180 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g unsalted butter, chilled, cut into pieces (1 cm)
- 90 g water
Kumara filling
- 40 g walnuts
- 500 g water
- 800 g kumara, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 2 eschalots, cut into halves
- 2 garlic cloves, peeled
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 120 g milk
- 2 eggs
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches sea salt flakes (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1102.7 kJ / 262.6 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 9.6 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 155.4 mg
Alternativní recepty
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Pumpkin tart
2h 15min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Mushroom croustade
1h 35min
Vegetable lasagne
1h 35min
Mashed pea and corn slice
40 Min
Crispy bread with tapenade
45min
Filo spinach slice
55min
Kumara sausage rolls
1h 15 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Fresh tomato tart
40 Min