Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rosemary crust
- 180 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g unsalted butter, chilled, cut into pieces (1 cm)
- 90 g water
Kumara filling
- 40 g walnuts
- 500 g water
- 800 g kumara, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 2 eschalots, cut into halves
- 2 garlic cloves, peeled
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 120 g milk
- 2 eggs
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches sea salt flakes (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1102.7 kJ / 262.6 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 9.6 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 155.4 mg
Alternativní recepty
Pumpkin tart
2h 15min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Five seed bread
1h 50min
Cauliflower gratin
1 godz.
Courgette strudel
1 godz. 20 min
Fresh tomato tart
40min
Silverbeet and mushroom calzone
2 godz.
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Mushroom tart
50min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min