Kumara pie
TM6 TM5 TM31

Kumara pie

4.5 ( 33 hodnocení )

Suroviny

Rosemary crust

  • 180 g plain flour plus extra for dusting
  • 1 sprig fresh rosemary leaves only
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 120 g unsalted butter chilled, cut into pieces (1 cm)
  • 90 g water

Kumara filling

  • 40 g walnuts
  • 500 g water
  • 800 g kumara peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 2 eschalots cut into halves
  • 2 garlic cloves peeled
  • 80 g unsalted butter cut into pieces
  • 120 g milk
  • 2 eggs
  • ½ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 2 pinches sea salt flakes (optional)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
262.6 kcal / 1102.7 kJ
Protein
5 g
Tuk
17.2 g
Sacharidy
21.2 g
Vláknina
2.9 g
Nasycený tuk
9.6 g
Sodík
155.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty