Kumara pie

Kumara pie

4.5 35 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 45min.
12 portions

Suroviny

Rosemary crust
  • plain flour plus extra for dusting
    180 g
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • unsalted butter chilled, cut into pieces (1 cm)
    120 g
  • water
    90 g
Kumara filling
  • walnuts
    40 g
  • water
    500 g
  • kumara peeled and cut into pieces (2 cm)
    800 g
  • eschalots cut into halves
    2
  • garlic cloves peeled
    2
  • unsalted butter cut into pieces
    80 g
  • milk
    120 g
  • eggs
    2
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • sea salt flakes (optional)
    2 pinches

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 155.4 mg
Protein 5 g
Kalorie 1102.7 kJ / 262.6 kcal
Tuk 17.2 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 9.6 g
Sacharidy 21.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...