Zařízení & příslušenství
Kumara pie
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 45min.
12 portions
Suroviny
Rosemary crust
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
unsalted butter chilled, cut into pieces (1 cm)120 g
-
water90 g
Kumara filling
-
walnuts40 g
-
water500 g
-
kumara peeled and cut into pieces (2 cm)800 g
-
eschalots cut into halves2
-
garlic cloves peeled2
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
milk120 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sea salt flakes (optional)2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
155.4 mg
Protein
5 g
Kalorie
1102.7 kJ /
262.6 kcal
Tuk
17.2 g
Vláknina
2.9 g
Nasycený tuk
9.6 g
Sacharidy
21.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Vegetarian sausage rolls
40 min
Chicken and feijoa curry
35 min
Kumara sausage rolls
1 godz. 15 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Blueberry crumble slice
1 godz. 15 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min