Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Oat and Parmesan crust
- butter, for greasing
- 70 g raw almonds
- 40 g sesame seeds
- 150 g rolled oats
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp sea salt
- 80 g water
Silverbeet filling
- 2 garlic cloves
- 80 g red onion, cut into wedges (1 cm), segments separated
- 2 tbsp olive oil
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 90 - 100 g fresh portobello mushrooms (approx. 1 large), cut into halves and then cut into slices (0.5-1 cm)
- 120 g fresh silverbeet, leaves only, cut into thin strips
- 4 eggs
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 3 pinches sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 70 g goat's cheese
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1994 kJ / 475 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 437.5 mg
Alternativní recepty
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Spinach and feta galette
1h 50 min
Wholemeal spelt pastry
35min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Kumara sausage rolls
1 Std. 15 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Zucchini pistachio loaf
1 Std. 30 Min
Pepita almond Florentines
1 Std.
Spinach and feta muffins
40 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min