Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Oat and Parmesan crust
- butter, for greasing
- 70 g raw almonds
- 40 g sesame seeds
- 150 g rolled oats
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp sea salt
- 80 g water
Silverbeet filling
- 2 garlic cloves
- 80 g red onion, cut into wedges (1 cm), segments separated
- 2 tbsp olive oil
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 90 - 100 g fresh portobello mushrooms (approx. 1 large), cut into halves and then cut into slices (0.5-1 cm)
- 120 g fresh silverbeet, leaves only, cut into thin strips
- 4 eggs
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 3 pinches sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 70 g goat's cheese
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1994 kJ / 475 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 437.5 mg
Alternativní recepty
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Five seed energy bars
1h 45min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1h 25min
Zucchini slice
45min
Spinach and feta galette
1h 50min
Spinach and feta muffins
40min
Mashed pea and corn slice
40min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Quick beetroot relish
40min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min