
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rosemary ice puff pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter frozen and cut into pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp sea salt
Pumpkin and lentil filling
- unsalted butter for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils rinsed and drained
- 460 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin cut into pieces (2 cm)
- full cream milk for brushing
- Nutriční hodnoty
- na 6 portions
- Kalorie
- 3356.6 kcal / 14097.6 kJ
- Protein
- 71.2 g
- Tuk
- 212.6 g
- Sacharidy
- 273.2 g
- Vláknina
- 46.3 g
- Nasycený tuk
- 115.5 g
- Sodík
- 5355.5 mg
Alternativní recepty
Sliders with walnut or sweet potato patties
2hod. 15min
Lentil moussaka
3hod. 30min
Vegetarian sausage rolls
40min
Sweet potato lasagne
1hod. 20min
Pumpkin tart
2hod. 15min
Three-bean shepherd's pie
26hod.
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1hod. 30min
Vegetable lasagne
1hod. 35min
Vegetable pilaf
1hod.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Broccoli mustard pasties
1hod. 55min
Lentil bolognese
30min