Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rosemary ice puff pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut into pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp sea salt
Pumpkin and lentil filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- full cream milk, for brushing
- Nutriční hodnoty
- na 6 portions
- Kalorie
- 14097.6 kJ / 3356.6 kcal
- Protein
- 71.2 g
- Sacharidy
- 273.2 g
- Tuk
- 212.6 g
- Nasycený tuk
- 115.5 g
- Vláknina
- 46.3 g
- Sodík
- 5355.5 mg
Alternativní recepty
Mashed pea and corn slice
40 Min
Three-bean shepherd's pie
26h
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Vegetarian sausage rolls
40 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Mushroom bolognaise
45 Min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Lentil bolognese
30 Min
Butternut mac and cheese
45 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min