Zařízení & příslušenství
Lentil and pumpkin pot pies
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 25min.
6 portions
Suroviny
Rosemary ice puff pastry
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only1 sprig
-
ice cubes90 g
-
unsalted butter frozen and cut into pieces180 g
-
plain flour200 g
-
sea salt1 tsp
Pumpkin and lentil filling
-
unsalted butter for greasing
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds1
-
dried rosemary¼ tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
red lentils rinsed and drained150 g
-
water460 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
pumpkin cut into pieces (2 cm)400 g
-
full cream milk for brushing
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 6 portions
Sodík
5355.5 mg
Protein
71.2 g
Kalorie
14097.6 kJ /
3356.6 kcal
Tuk
212.6 g
Vláknina
46.3 g
Nasycený tuk
115.5 g
Sacharidy
273.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarian Cooking
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Potato and green pea curry
50min.
Lentil moussaka
3hod. 30min.
Sliders with walnut or sweet potato patties
2hod. 15min.
Vegetarian sausage rolls
40min.
Sweet potato lasagne
1hod. 20min.
Rendang curry
30min.
Mushroom stroganoff
20min.
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3hod. 5min.
Mushroom bolognaise
45min.
Lentil bolognese
30min.
Pulse and pumpkin curry
30min.
Black bean enchiladas
1hod. 20min.