
Zařízení & příslušenství
Lentil and pumpkin pot pies
Příprava 25min
Celkový 1hod. 25min
6 portions
Suroviny
Rosemary ice puff pastry
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only1 sprig
-
ice cubes90 g
-
unsalted butter frozen and cut into pieces180 g
-
plain flour200 g
-
sea salt1 tsp
Pumpkin and lentil filling
-
unsalted butter for greasing
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds1
-
dried rosemary¼ tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
red lentils rinsed and drained150 g
-
water460 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
pumpkin cut into pieces (2 cm)400 g
-
full cream milk for brushing
Nutriční hodnoty na 6 portions
Kalorie
3356.6 kcal /
14097.6 kJ
Protein
71.2 g
Tuk
212.6 g
Sacharidy
273.2 g
Vláknina
46.3 g
Nasycený tuk
115.5 g
Sodík
5355.5 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vegetarian Cooking
10 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland