Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 8 tomates parfumées, de petite taille
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 1 œuf
- 250 g de ricotta
- 60 g de feta, détaillée en dés
- 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1613 kJ / 388 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Lasagne au potiron et chèvre frais
1h
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35min
Soufflé au fromage express
50min
Poireaux gratinés à la béchamel
1h 15min
Croustade aux champignons
1h 15min
Tagliatelle aux cèpes
1h
Flan au brocoli
1h 20min
Crumble tomate-chèvre
35min
Tomates soufflées à la ricotta
30min
Légumes farcis
1h 20min
Tomates farcies au chèvre chaud
50min
Gratin de courgette à la provençale
40 min