Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 8 tomates parfumées, de petite taille
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 1 œuf
- 250 g de ricotta
- 60 g de feta, détaillée en dés
- 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1613 kJ / 388 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Soufflé au fromage express
50 Min
Flan au brocoli
1 Std. 20 Min
Légumes farcis
1 Std. 20 Min
Tagliatelle aux cèpes
1 Std.
Croustade aux champignons
1 Std. 15 Min
Poireaux gratinés à la béchamel
1 Std. 15 Min
Tomates soufflées à la ricotta
30 Min
Wraps de poulet sauce tomate
45 Min
Gratin de courgette à la provençale
40 Min
Tomates farcies au chèvre chaud
50 Min
Œufs à la florentine
1 Std. 5 Min
Lasagne au potiron et chèvre frais
1 Std.