Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de comté, coupé en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de champignons de Paris frais, nettoyés et coupés en deux
- 100 g d'épinards frais
- 2 c. à café de basilic frais
- 300 g d'eau chaude
- 100 g de coulis de tomates
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pâtes sèches, type farfalle
-
150
g de ricotta
nebo 150 g de fromage frais, type St Môret®
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2059 kJ / 492 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30 min
Pâtes au thon
30 min
Coquillettes express
15 Min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20 Min
Fusilli au lait de coco et saumon fumé
30 min
Pâtes vertes au curry de lentilles
25min
Pâtes complètes, sauce au basilic
30 min
Penne aux dés de potiron et de jambon cru
20 Min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1 Std.
Gnocchi aux trois couleurs
35 Min
Nouilles sauce verte et rose
20 Min
Penne des montagnes et des plaines
35 Min