Farfalle aux couleurs italiennes

Farfalle aux couleurs italiennes

3.2 43 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 30 g d'huile d'olive
  • 200 g de champignons de Paris frais nettoyés et coupés en deux
  • 100 g d'épinards frais
  • 20 g de basilic frais
  • 300 g d'eau
  • 100 g de coulis de tomates
  • 2 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de pâtes sèches, type farfalle
  • 150 g de ricotta
    150 g de fromage frais

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1398.4 mg
Protein 18.2 g
Kalorie 1668.1 kJ / 398.7 kcal
Tuk 16.6 g
Vláknina 3.4 g
Nasycený tuk 6.4 g
Sacharidy 44.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...