Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de comté, coupé en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de champignons de Paris frais, nettoyés et coupés en deux
- 100 g d'épinards frais
- 2 c. à café de basilic frais
- 300 g d'eau chaude
- 100 g de coulis de tomates
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pâtes sèches, type farfalle
-
150
g de ricotta
nebo 150 g de fromage frais, type St Môret®
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2059 kJ / 492 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne à la crème de chou-fleur
1h
Pâtes au thon
30min
Sauce tomate-basilic et jambon cru
40min
Salade de pâtes aux petits pois, pesto citron
35 Min
Brochettes de poulet, boulgour et courgettes
20 min
Pesto-tomates confites
15min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20 min
Penne des montagnes et des plaines
35 Min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35 Min
Nids de spaghetti
1h
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30min
Nouilles sauce verte et rose
20 min