Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 Zweige Estragon, abgezupft, Zweige zur Seite gelegt
- 2 - 3 Stängel Kerbel, abgezupft, Stängel zur Seite gelegt
- 1 Tomate (ca. 50 g)
- 80 g Schalotten
- 80 g Weißweinessig
- 180 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 - 2 TL Tomatenmark
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 195 g
- Nasycený tuk
- 104 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 1335 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Pita-Sandwich gefüllt mit Steak und Chimichurri
40 min
Rib Eye mit Béarnaise
1j 50 menit
Sauce Béarnaise
20min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5h 30 min
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2h 20min
Rib Eye mit Béarnaise
1j 50 menit
Sauce Béarnaise
15 min
Sauce Béarnaise
40 min
Sojadip
15 min
Sous-vide Apfel
1h 15min
Frischkäsepralinen mit Beef Jerky und Peperoni
20min