Pilz-Wein-Cremesauce

Pilz-Wein-Cremesauce

4.7 243 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
725 g

Suroviny

  • getrocknete Steinpilze
    12 g
  • Wasser
    30 g
  • Champignons frisch, in Scheiben (5 mm)
    100 g
  • Butter kalt, in Stücken
    50 g
  • Schalotten halbiert
    60 g
  • trockener Weißwein
    120 g
  • Hühnerbrühe
    200 g
  • Sahne
    125 g
  • Mehl
    25 g
  • Salz
    ¼ - ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 725 g

Sodík 1636 mg
Protein 13 g
Kalorie 3309 kJ / 789 kcal
Tuk 62 g
Vláknina 10.3 g
Nasycený tuk 49 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...