Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 g getrocknete Steinpilze
- 30 g Wasser
- 100 g Champignons, frisch, in Scheiben (5 mm)
- 50 g Butter, kalt, in Stücken
- 60 g Schalotten, halbiert
- 120 g trockener Weißwein
- 200 g Hühnerbrühe
- 125 g Sahne
- 25 g Mehl
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 725 g
- Kalorie
- 3309 kJ / 789 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 62 g
- Nasycený tuk
- 49 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Sodík
- 1636 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pfefferrahmsauce mit Cognac
20 min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 min
Pilz-Sahne-Sauce
30 min
Paprika-Hollandaise
15 分钟
Pilzsauce
35 min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 godz. 50 min
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50 min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3h
Spaghetti mit Pilz-Bolognese
1sa
Champignon-Rahmsuppe
35 min
Sauce Soubise
30 min