Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux d'1 cm
- 70 g de beurre, coupé en morceaux de 2 cm
- 400 g de pousses d'épinards frais
- pâte à galette de sarrasin (pour 6 galettes) (voir "Conseil(s)")
- 40 g de crème fraîche épaisse, entière
- du sel
- du poivre moulu
- 6 œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1756 kJ / 423 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galettes complètes
45 min
Galette bacon et champignons à la crème
50min
Galette oignon-chèvre
35min
Gâteau de galettes de blé noir saumon-roquette
40min
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45 min
Galettes au cantal, champignons et jambon de pays
1 godz.
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1h 50min
Roulés de galettes de sarrasin
1h 50min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45 min
Pâte à galette
1 godz. 15 min
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2 godz.
Crumble pomme-cannelle
45 min