Veau mijoté aux épices, purée de carotte

Veau mijoté aux épices, purée de carotte

3.9 120 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions

Suroviny

  • 80 g d'oignon coupé en quatre
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe ras el-hanout
  • 500 g de sauté de veau
  • 350 g d'eau
  • 1 branche de romarin frais
  • 1 feuille de laurier frais
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 850 g de carottes (8), en cubes
  • 1 c. à café de cumin en poudre
  • ½ orange non traitée 30 g de jus et zeste râpé

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 41 g
Kalorie 1144 kJ / 273 kcal
Tuk 6 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...