Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe ras el-hanout
- 500 g de sauté de veau
- 350 g d'eau
- 1 branche de romarin frais
- 1 feuille de laurier frais
- du sel
- du poivre moulu
- 850 g de carottes (8), en cubes
- 1 c. à café de cumin en poudre
- ½ orange non traitée, 30 g de jus et zeste râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1144 kJ / 273 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Tajine de keftas, carottes et pruneaux
50 min.
Porc teriyaki aux pommes
2óra 20p
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Veau aux carottes et au cerfeuil
1 Std. 40 Min
Colombo de porc aux légumes
45 min
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1 godz. 30 min
Poulet à l'orange
1 godz. 30 min
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55 Min
Sauté de veau au pineau-des-charentes et pommes de terre
50 min.
Bœuf carottes
2 godz.
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 Min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 godz. 30 min