Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe ras el-hanout
- 500 g de sauté de veau
- 350 g d'eau
- 1 branche de romarin frais
- 1 feuille de laurier frais
- du sel
- du poivre moulu
- 850 g de carottes (8), en cubes
- 1 c. à café de cumin en poudre
- ½ orange non traitée, 30 g de jus et zeste râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1144 kJ / 273 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Sauté de veau au curry, pommes de terre et choux de Bruxelles
1 Std.
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1h 30min
Poulet et pruneaux roulés, riz aux oignons
35min
Poulet au gingembre, riz aux oignons
50min
Filet mignon de porc façon vindaloo
30 Min
Poulet à la crème et à la moutarde
45 Min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1 godz. 5 min
Tajine de keftas, carottes et pruneaux
50min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 Min
Poulet au citron, olives et boulgour
50min
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55min