
Zařízení & příslušenství
Medovo-dýňové perníčky
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 1hod. 45min.
60 kusů
Suroviny
-
500 gramů vody
-
150 gramů dýně hokkaidó bez semínek, na kostky
-
1 vejce
-
100 gramů medu
-
120 gramů fruktózy
-
100 gramů másla, pokojové teploty
-
400 gramů špaldové mouky plus na pomoučnění válu
-
1 čajová lžička jedlé sody
-
1 polévková lžíce perníkového koření
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
1 polévková lžíce rumu (volitelně)
Nutriční hodnoty na 60 kusů
Kalorie
2876 kcal /
12081 kJ
Protein
69 g
Tuk
98 g
Sacharidy
458 g
Vláknina
43 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vánoční cukroví
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Polévka z máslové dýně s kokosovým mlékem
30min
Zázvorové rohlíčky
3hod.
Citrónovo-makový koláč (bezlepkový)
1hod. 15min
Čočkovo-dýňová polévka
1hod.
Špaldoví medvídci s mandlí
1hod. 10min
Ořechovo-datlové hrudky
45min
Kolečka s ovesnými vločkami a džemem
1hod.
Mandlová srdíčka s citrónovou polevou (bez lepku)
3hod.
Chlebíček z dýně se zázvorem
1hod.
Mini Paleo cupcaky z kokosové mouky (bez lepku)
40min
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35min
Mrkvové muffiny s vlašskými ořechy
45min