Zařízení & příslušenství
Medovo-dýňové perníčky
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 1hod. 45min.
60 kusů
Suroviny
-
500 gramů vody
-
150 gramů dýně hokkaidó bez semínek, na kostky
-
1 vejce
-
100 gramů medu
-
120 gramů fruktózy
-
100 gramů másla, pokojové teploty
-
400 gramů špaldové mouky plus na pomoučnění válu
-
1 čajová lžička jedlé sody
-
1 polévková lžíce perníkového koření
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
1 polévková lžíce rumu (volitelně)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 60 kusů
Protein
69 g
Kalorie
12081 kJ /
2876 kcal
Tuk
98 g
Vláknina
43 g
Sacharidy
458 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vánoční cukroví
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kakaovo-mrkvové muffiny
40min.
Mrkvové muffiny králíčci
2hod. 15min.
Muffiny s borůvkami a ostružinami
40min.
Muffiny s jablky a datlemi (bez cukru)
45min.
Jáhlové kuličky z tělocvikářovy bedničky
55min.
Dýňovo-čočková polévka
45min.
Jablečno-ořechové muffiny
45min.
Borůvkové muffiny ze špaldy (bez cukru)
25min.
Zázvorové sušenky s medem
1hod.
Borůvkové cupcaky s krémem z bílé čokolády
1hod. 45min.
Perníčky
1hod. 45min.
Dýňovo-jablečný koláč
3hod.