Zařízení & příslušenství
Medovo-dýňové perníčky
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 1hod. 45min.
60 kusů
Suroviny
-
500 gramů vody
-
150 gramů dýně hokkaidó bez semínek, na kostky
-
1 vejce
-
100 gramů medu
-
120 gramů fruktózy
-
100 gramů másla, pokojové teploty
-
400 gramů špaldové mouky plus na pomoučnění válu
-
1 čajová lžička jedlé sody
-
1 polévková lžíce perníkového koření
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
1 polévková lžíce rumu (volitelně)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 60 kusů
Protein
69 g
Kalorie
12081 kJ /
2876 kcal
Tuk
98 g
Vláknina
43 g
Sacharidy
458 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vánoční cukroví
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kokosový RAW bar
14hod. 25min.
Mandlovo-čokoládové pusinky
50min.
Špaldoví medvídci s mandlí
1hod. 10min.
Ořechovo-datlové hrudky
45min.
Pohankové miništoly
1hod. 50min.
Kolečka s ovesnými vločkami a džemem
1hod.
Zázvorové sušenky s medem
1hod.
Veganské vafle s kokosovou šlehačkou
55min.
Muffiny s hruškami
55min.
Banánové muffiny s vlašskými ořechy
35min.
Mrkvové muffiny s vlašskými ořechy
45min.
Dýňovo-jablečný koláč
3hod.