Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 150 gramů dýně hokkaidó, bez semínek, na kostky
- 1 vejce
- 100 gramů medu
- 120 gramů fruktózy
- 100 gramů másla, pokojové teploty
- 400 gramů špaldové mouky, plus na pomoučnění válu
- 1 čajová lžička jedlé sody
- 1 polévková lžíce perníkového koření
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce rumu (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 60 kusů
- Kalorie
- 12081 kJ / 2876 kcal
- Protein
- 69 g
- Sacharidy
- 458 g
- Tuk
- 98 g
- Vláknina
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Halloweenské houstičky
3sa 20 dk
Špaldoví medvídci s mandlí
1 godz. 10 min
Špaldová pizza s lososem
1h 15min
Třešňovo-jablečný džem
1h
Čokoládové perníčky
1 godz. 45 min
Müsli tyčinky se skořicí
50 min
Kakaovo-avokádový koláč
1h 15min
Avokádovo-čočkové karbanátky s dipem ze zakysané smetany
1 godz. 10 min
Špaldovo-pohankové tortilly s chilli con carne
2h
Brownies z červené řepy s medem
55 min
Dýňová polévka
45 min
Dýňovo-jablečný koláč
3h