Zařízení & příslušenství
Medovo-dýňové perníčky
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 1hod. 45min.
60 kusů
Suroviny
-
500 gramů vody
-
150 gramů dýně hokkaidó bez semínek, na kostky
-
1 vejce
-
100 gramů medu
-
120 gramů fruktózy
-
100 gramů másla, pokojové teploty
-
400 gramů špaldové mouky plus na pomoučnění válu
-
1 čajová lžička jedlé sody
-
1 polévková lžíce perníkového koření
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
1 polévková lžíce rumu (volitelně)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 60 kusů
Protein
69 g
Kalorie
12081 kJ /
2876 kcal
Tuk
98 g
Vláknina
43 g
Sacharidy
458 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vánoční cukroví
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Krůtí lízátka s rajčatovou omáčkou
50min.
Pardubické perníčky
30min.
Klasický flapjack
55min.
Pohankové cookies s bílou čokoládou a kardamomem
55min.
Palačinky z ovesných otrub a tvarohu
10min.
Jáhlové kuličky z tělocvikářovy bedničky
55min.
Krůtí burger
1hod. 30min.
Bezlepkový mrkvovo-pomerančový koláč
2hod.
Škrobové čokoládové palačinky (bez lepku)
35min.
Borůvkové muffiny ze špaldy (bez cukru)
25min.
Mrkvové cookies s rozinkami a kokosem
35min.
Perníčky
1hod. 45min.