
Kompatibilní verze
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů pohankové mouky hladké
- 1 vejce
- 2 - 3 špetky soli
- 250 gramů vody
- vepřové sádlo na smažení
- máslo rozpuštěné, na potření
- 200 gramů sýru bleu d'Auvergne nebo jiného sýru s modrou plísní
- vlašské ořechy na podávání
- 150 gramů zakysané smetany na podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 415.8 kcal / 1746 kJ
- Protein
- 17.2 g
- Tuk
- 29.8 g
- Sacharidy
- 20.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25 min
Indický čočkový dahl
30 min
Špaldová galette s červenou řepou
2 h
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
No ratings
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1 h 10 min
Hummus s pečenou paprikou
5 min
Quiche s fetou a červenou řepou
1 h 50 min
Dal makhani
13 h 20 min
Zeleninové kari s rýží
1 h
Palak Paneer
45 min
Falafel
1 h
Hummus
5 min