Zařízení & příslušenství
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů pohankové mouky hladké
-
1 vejce
-
2 - 3 špetky soli
-
250 gramů vody
-
vepřové sádlo na smažení
-
máslo rozpuštěné, na potření
-
200 gramů sýru bleu d'Auvergne nebo jiného sýru s modrou plísní
-
vlašské ořechy na podávání
-
150 gramů zakysané smetany na podávání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
17.2 g
Kalorie
1746 kJ /
415.8 kcal
Tuk
29.8 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
20.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty roku 2018
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Listový koláč s romanescem a modrým sýrem
1 Std. 10 Min
Houbový crème brûlée
24 Std. 35 Min
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1 Std. 20 Min
Hummus
5 Min
Špaldová galette s červenou řepou
2 Std.
Placky s koprem a fetou
1 Std. 20 Min
Placičky ze zelené čočky
1 Std. 15 Min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1 Std. 10 Min
Risoni salát s kadeřávkovým pestem
50 Min
Letní zeleninová pizza (bezlepková)
1 Std. 50 Min
Batátové lívance s chilli salsou
40 Min
Quiche s fetou a červenou řepou
1 Std. 50 Min