Kompatibilní verze
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů pohankové mouky, hladké
- 1 vejce
- 2 - 3 špetky soli
- 250 gramů vody
- vepřové sádlo, na smažení
- máslo, rozpuštěné, na potření
- 200 gramů sýru bleu d'Auvergne nebo jiného sýru s modrou plísní
- vlašské ořechy, na podávání
- 150 gramů zakysané smetany, na podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1746 kJ / 415.8 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 20.8 g
- Tuk
- 29.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Slaný koláč Quiche Lorraine
50min
Hovězí kofty s fetou
1h 20min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1h 40min
Kokosová quinoa s pečeným mangem
30min
Sezamový med
10min
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min
Polentová pizza
1h
Quiche s lososem
50min
Quinoa tabouleh
12h 40min
Caponata
30min
Falafel
1h
Hummus
5min