Zařízení & příslušenství
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů pohankové mouky hladké
-
1 vejce
-
2 - 3 špetky soli
-
250 gramů vody
-
vepřové sádlo na smažení
-
máslo rozpuštěné, na potření
-
200 gramů sýru bleu d'Auvergne nebo jiného sýru s modrou plísní
-
vlašské ořechy na podávání
-
150 gramů zakysané smetany na podávání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
17.2 g
Kalorie
1746 kJ /
415.8 kcal
Tuk
29.8 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
20.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty roku 2018
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Chutney z červené cibule
1hod. 10min.
Auvergneský sýrový quiche
1hod. 20min.
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40min.
Vejce ve falafelu s jogurtovou omáčkou
50min.
Citrónové hummusové noky
Žádné hodnocení
Hrachové kebaby
13hod. 30min.
Tiramisu (bez laktózy)
12hod. 40min.
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1hod. 45min.
Polentové hranolky s rozmarýnem a tymiánem
1hod. 20min.
RAW burgery se sušenými rajčaty
20hod. 5min.
Kokosový RAW bar
14hod. 25min.
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16hod.