Kompatibilní verze
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů pohankové mouky, hladké
- 1 vejce
- 2 - 3 špetky soli
- 250 gramů vody
- vepřové sádlo, na smažení
- máslo, rozpuštěné, na potření
- 200 gramů sýru bleu d'Auvergne nebo jiného sýru s modrou plísní
- vlašské ořechy, na podávání
- 150 gramů zakysané smetany, na podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1746 kJ / 415.8 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 20.8 g
- Tuk
- 29.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hummus s pečenou paprikou
5min
Batátové lívance s chilli salsou
40 Min
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1 Std. 20 Min
Listový koláč s romanescem a modrým sýrem
1h 10min
Waldorfský salát na čekankových listech
30 Min
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1h 10min
Kašmírská rýže
30 Min
Vitello tonato
2hod.
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
35 Min
Pohankovo-datlové kuličky
24 Std. 20 Min
Dal makhani
13 Std. 20 Min
Falafel
1 Std.