Kompatibilní verze
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů pohankové mouky, hladké
- 1 vejce
- 2 - 3 špetky soli
- 250 gramů vody
- vepřové sádlo, na smažení
- máslo, rozpuštěné, na potření
- 200 gramů sýru bleu d'Auvergne nebo jiného sýru s modrou plísní
- vlašské ořechy, na podávání
- 150 gramů zakysané smetany, na podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1746 kJ / 415.8 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 20.8 g
- Tuk
- 29.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špenátový koláč s tvarohem a sýrem
1 Std.
Quiche s fetou a červenou řepou
1 Std. 50 Min
Quiche s lososem
50 Min
Celozrnný mangoldový quiche
1 Std. 30 Min
Lilkové rolky plněné mletým masem
55 Min
Červené pesto
5 Min
Fenyklové lodičky plněné kuskusem
1 Std.
Hummus s pečenou paprikou
5 Min
Dýňový koláč se sýrem feta a karamelizovanou cibulí
1 Std. 10 Min
Slaný koláč Quiche Lorraine
50 Min
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1 Std.
Indický čočkový dahl
30 Min