Zařízení & příslušenství
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů pohankové mouky hladké
-
1 vejce
-
2 - 3 špetky soli
-
250 gramů vody
-
vepřové sádlo na smažení
-
máslo rozpuštěné, na potření
-
200 gramů sýru bleu d'Auvergne nebo jiného sýru s modrou plísní
-
vlašské ořechy na podávání
-
150 gramů zakysané smetany na podávání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
17.2 g
Kalorie
1746 kJ /
415.8 kcal
Tuk
29.8 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
20.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty roku 2018
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pohankové miništoly
1hod. 50min.
Falafel
1hod.
Vejce ve falafelu s jogurtovou omáčkou
50min.
Hráškové pesto s ricottou
10min.
Mangové lassi
10min.
Palačinky se žampióny a sójovou smetanou (bez laktózy)
2hod. 5min.
Dal makhani
13hod. 20min.
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
55min.
Olivová tapenáda
5min.
Batátové lívance s chilli salsou
40min.
Lokše s mákem
24hod. 30min.
Cizrnové kuličky s dýní
25min.