Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 gramů staršího chleba
- 1 jarní cibulka, očištěná, na třetiny
- ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů másla
- 200 gramů žampiónů portobello, čerstvých, na čtvrtky
- 100 gramů hnědých žampiónů, čerstvých, na čtvrtky
- 100 gramů hub shiitake, čerstvých, na čtvrtky
- 50 gramů čerstvého sýru
- ½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 50 gramů másla, změklého, na kousky
- 3 snítky čerstvé plocholisté petrželky, pouze lístky
- Nutriční hodnoty
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 4396.4 kJ / 1046.8 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Tuk
- 101 g
- Vláknina
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Telecí party klobásky
1 godz. 10 min
Slaný koláč s hovězím na pivu
1h 40min
Lososové muffiny s koprem
45 Min
Jáhlové vafle s dipem ze sušených rajčat a rukolou
50 Min
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30 Min
Hummus s pečenou paprikou
5 min
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35 Min
Chlebová pivní polévka
30 Min
Sýrové tyčinky s rozmarýnem (bez lepku)
1 Std. 20 Min
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Žádné hodnocení
Fazolové pyré
15 Min
Cibulová polévka
1 godz. 10 min