
Zařízení & příslušenství
Pâté z hub
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
730 gramů
Suroviny
-
25 gramů staršího chleba
-
1 jarní cibulka očištěná, na třetiny
-
½ čajové lžičky soli
-
50 gramů másla
-
200 gramů žampiónů portobello, čerstvých na čtvrtky
-
100 gramů hnědých žampiónů, čerstvých na čtvrtky
-
100 gramů hub shiitake, čerstvých na čtvrtky
-
50 gramů čerstvého sýru
-
½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
50 gramů másla změklého, na kousky
-
3 snítky čerstvé plocholisté petrželky pouze lístky
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Kalorie
146.7 kcal /
613.8 kJ
Protein
2.1 g
Tuk
13.8 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
8.5 g
Sodík
207.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Veganský čedar z kešu
3hod. 10min
Bylinkové pesto s burratou
15min
Polévka ze zrajícího sýru
25min
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35min
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1hod. 35min
Čokoládový sorbet se sladkým mátovým pestem
4hod. 20min
Lilkové kuličky s vlašskými ořechy
1hod.
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
Žádné hodnocení
Cuketový krém s rybími plátky
40min
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Žádné hodnocení
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22min