Zařízení & příslušenství
Pâté z hub
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
730 gramů
Suroviny
-
25 gramů staršího chleba
-
1 jarní cibulka očištěná, na třetiny
-
½ čajové lžičky soli
-
50 gramů másla
-
200 gramů žampiónů portobello, čerstvých na čtvrtky
-
100 gramů hnědých žampiónů, čerstvých na čtvrtky
-
100 gramů hub shiitake, čerstvých na čtvrtky
-
50 gramů čerstvého sýru
-
½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
50 gramů másla změklého, na kousky
-
3 snítky čerstvé plocholisté petrželky pouze lístky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Sodík
207.9 mg
Protein
2.1 g
Kalorie
613.8 kJ /
146.7 kcal
Tuk
13.8 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
8.5 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Salmorejo
10min.
Bramborové placičky s cibulí, česnekem a zakysanou smetanou pro TM6
35min.
Pak choi s houbami
15min.
Hrušky s ořechovo-sýrovou pěnou
Žádné hodnocení
Terina z rajčat
25hod. 20min.
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Žádné hodnocení
Americké pečené fazole
Žádné hodnocení
Špaldové cantuccini (bez cukru)
40min.
Kulebjaka - piroh se zelím a houbami
2hod. 40min.
Kluski z makiem - 2015
1hod. 10min.
Ciabatta s olivami a tymiánem
16hod. 40min.
Vitello tonato
2hod.