Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 gramů staršího chleba
- 1 jarní cibulka, očištěná, na třetiny
- ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů másla
- 200 gramů žampiónů portobello, čerstvých, na čtvrtky
- 100 gramů hnědých žampiónů, čerstvých, na čtvrtky
- 100 gramů hub shiitake, čerstvých, na čtvrtky
- 50 gramů čerstvého sýru
- ½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 50 gramů másla, změklého, na kousky
- 3 snítky čerstvé plocholisté petrželky, pouze lístky
- Nutriční hodnoty
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 4396.4 kJ / 1046.8 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Tuk
- 101 g
- Vláknina
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborové placky s česnekovým dipem
1 Std.
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50 Min
Veganská houbová polévka s lilkem a divokou rýží a opečeným chlebem
45 Min
Avgolemono (řecká citrónová polévka)
35min
Hrachovo cizrnové toasty
10 Min
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50 Min
Bob čorba
13 Std. 15 Min
Veganský nářez na způsob sýra
6 Std. 40 Min
Lilkové kuličky s vlašskými ořechy
Žádné hodnocení
Veganský čedar z kešu
3h 10 min
Králík po sicilsku
1h 20min
Pappa al pomodoro
15 min