Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 gramů staršího chleba
- 1 jarní cibulka, očištěná, na třetiny
- ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů másla
- 200 gramů žampiónů portobello, čerstvých, na čtvrtky
- 100 gramů hnědých žampiónů, čerstvých, na čtvrtky
- 100 gramů hub shiitake, čerstvých, na čtvrtky
- 50 gramů čerstvého sýru
- ½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 50 gramů másla, změklého, na kousky
- 3 snítky čerstvé plocholisté petrželky, pouze lístky
- Nutriční hodnoty
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 4396.4 kJ / 1046.8 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Tuk
- 101 g
- Vláknina
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dýňový hummus
1h
Polévka z červených paprik a cuket
55 min
Palak Paneer
45 min
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15 Min
Houby s citrónovou šťávou
30 min
Louhované cibulovo-sýrové bochánky
1h 40min
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5min
Pistáciové skleničky se šlehačkou
30 min
Hráškové pesto s ricottou
10min
Kašmírská rýže
30 min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50 min
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10min