Pâté z hub
TM5 TM31 TM6

Pâté z hub

4.5 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 25 gramů staršího chleba
  • 1 jarní cibulka, očištěná, na třetiny
  • ½ čajové lžičky soli
  • 50 gramů másla
  • 200 gramů žampiónů portobello, čerstvých, na čtvrtky
  • 100 gramů hnědých žampiónů, čerstvých, na čtvrtky
  • 100 gramů hub shiitake, čerstvých, na čtvrtky
  • 50 gramů čerstvého sýru
  • ½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
  • 1 čajová lžička citrónové šťávy
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 50 gramů másla, změklého, na kousky
  • 3 snítky čerstvé plocholisté petrželky, pouze lístky

Nutriční hodnoty
na 1 Kompletní recept
Kalorie
4396.4 kJ / 1046.8 kcal
Protein
17.4 g
Sacharidy
12.6 g
Tuk
101 g
Vláknina
7.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty