
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 gramů staršího chleba
- 1 jarní cibulka očištěná, na třetiny
- ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů másla
- 200 gramů žampiónů portobello, čerstvých na čtvrtky
- 100 gramů hnědých žampiónů, čerstvých na čtvrtky
- 100 gramů hub shiitake, čerstvých na čtvrtky
- 50 gramů čerstvého sýru
- ½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 50 gramů másla změklého, na kousky
- 3 snítky čerstvé plocholisté petrželky pouze lístky
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramů
- Kalorie
- 146.7 kcal / 613.8 kJ
- Protein
- 2.1 g
- Tuk
- 13.8 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Sodík
- 207.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto z dýňových semínek
10min
Mořský vlk s kadeřávkem a bílými fazolemi
30min
Sezamové pesto
10min
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1hod.
Fenyklový likér
193hod.
Terina z rajčat
25hod. 20min
Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
1hod. 50min
Krémová polenta s pórkem
1hod. 5min
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5hod. 30min
Houbový Stroganoff
30min
Hummus s pečenou paprikou
5min