Zařízení & příslušenství
Pâté z hub
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
730 gramů
Suroviny
-
25 gramů staršího chleba
-
1 jarní cibulka očištěná, na třetiny
-
½ čajové lžičky soli
-
50 gramů másla
-
200 gramů žampiónů portobello, čerstvých na čtvrtky
-
100 gramů hnědých žampiónů, čerstvých na čtvrtky
-
100 gramů hub shiitake, čerstvých na čtvrtky
-
50 gramů čerstvého sýru
-
½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
50 gramů másla změklého, na kousky
-
3 snítky čerstvé plocholisté petrželky pouze lístky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Sodík
207.9 mg
Protein
2.1 g
Kalorie
613.8 kJ /
146.7 kcal
Tuk
13.8 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
8.5 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Limetkovo - zázvorová pěna
Žádné hodnocení
Bramborový salát s červenou řepou
40min.
Sůl z jehličí
5min.
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1hod.
Pak choi s houbami
15min.
Arašídová polévka
40min.
Slaninové cupcaky se sýrem a bylinkami
1hod. 20min.
Kuře alla cacciatora
50min.
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Šašlik s rajčatovou salsou
35min.
Žampióny plněné kysaným zelím
40min.
Krémová polévka s topinambury
45min.