Pâté z hub

Pâté z hub

4.5 2 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
730 gramů

Suroviny

  • 25 gramů staršího chleba
  • 1 jarní cibulka očištěná, na třetiny
  • ½ čajové lžičky soli
  • 50 gramů másla
  • 200 gramů žampiónů portobello, čerstvých na čtvrtky
  • 100 gramů hnědých žampiónů, čerstvých na čtvrtky
  • 100 gramů hub shiitake, čerstvých na čtvrtky
  • 50 gramů čerstvého sýru
  • ½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
  • 1 čajová lžička citrónové šťávy
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 50 gramů másla změklého, na kousky
  • 3 snítky čerstvé plocholisté petrželky pouze lístky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 gramů

Sodík 207.9 mg
Protein 2.1 g
Kalorie 613.8 kJ / 146.7 kcal
Tuk 13.8 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 8.5 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...