Špaldová galette s červenou řepou
TM5 TM6

Špaldová galette s červenou řepou

Suroviny

Kynuté těsto

  • 80 gramů pšenice špaldy
  • 225 gramů hladké špaldové mouky
  • 1 sáček instantního droždí (35 gramů)
  • 40 gramů olivového oleje
  • 150 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli
  • 2 čajové lžičky sušené majoránky

Náplň a dokončení

  • 500 gramů vody
  • 250 gramů červené řepy, malé, oloupané, na plátky (5 mm)
  • 180 gramů mrkve, na kousky (5 mm)
  • 100 gramů cibule, napůl
  • 20 gramů olivového oleje
  • 150 gramů sójové smetany
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1 čajová lžička hořčice
  • 1 čajová lžička mleté uzené sladké papriky
  • 30 gramů lahůdkového droždí
  • hladká špaldová mouka na pomoučnění pracovní plochy
  • 10 gramů mandlových lupínků

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1577 kJ / 377 kcal
Protein
11 g
Sacharidy
44 g
Tuk
16 g
Cholesterol
0 mg
Vláknina
6.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 2 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše