Zařízení & příslušenství
Špaldová galette s červenou řepou
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
6 porcí
Suroviny
Kynuté těsto
-
80 gramů pšenice špaldy
-
225 gramů hladké špaldové mouky
-
1 sáček instantního droždí (35 gramů)
-
40 gramů olivového oleje
-
150 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
2 čajové lžičky sušené majoránky
Náplň a dokončení
-
500 gramů vody
-
250 gramů červené řepy malé, oloupané, na plátky (5 mm)
-
180 gramů mrkve na kousky (5 mm)
-
100 gramů cibule napůl
-
20 gramů olivového oleje
-
150 gramů sójové smetany
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 čajová lžička hořčice
-
1 čajová lžička mleté uzené sladké papriky
-
30 gramů lahůdkového droždí
-
hladká špaldová mouka na pomoučnění pracovní plochy
-
10 gramů mandlových lupínků
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
11 g
Kalorie
1577 kJ /
377 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
6.1 g
Sacharidy
44 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Veganská
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bramborový chléb (bez lepku)
2hod. 30min.
Sendvič s falafelem, cherry rajčaty, baba ganoush a bramborami
6hod.
Dýňové noky (bez lepku)
50min.
Kukuřičný chléb (Brôa de milho)
2hod. 45min.
Plněné kapustové listy s rajčaty
40min.
Hummus
5min.
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1hod. 10min.
Čokoládovo-povidlový koláč z pohankové mouky
1hod. 10min.
Krekry s konopným semínkem a kyselým zelím
1hod.
Letní zeleninová pizza (bezlepková)
1hod. 50min.
Pečená růžičková kapusta s tahini-tvarohovým dipem
40min.
Kořeněná dýňová granola (bez cukru)
2hod. 25min.