Zařízení & příslušenství
Špaldová galette s červenou řepou
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
6 porcí
Suroviny
Kynuté těsto
-
80 gramů pšenice špaldy
-
225 gramů hladké špaldové mouky
-
1 sáček instantního droždí (35 gramů)
-
40 gramů olivového oleje
-
150 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
2 čajové lžičky sušené majoránky
Náplň a dokončení
-
500 gramů vody
-
250 gramů červené řepy malé, oloupané, na plátky (5 mm)
-
180 gramů mrkve na kousky (5 mm)
-
100 gramů cibule napůl
-
20 gramů olivového oleje
-
150 gramů sójové smetany
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 čajová lžička hořčice
-
1 čajová lžička mleté uzené sladké papriky
-
30 gramů lahůdkového droždí
-
hladká špaldová mouka na pomoučnění pracovní plochy
-
10 gramů mandlových lupínků
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
11 g
Kalorie
1577 kJ /
377 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
6.1 g
Sacharidy
44 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Veganská
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Spirulinová rýže s černými fazolemi a špenátem
Žádné hodnocení
Cuketový bowl s tofu
40min.
Chobotnice s cuketovým krémem
Žádné hodnocení
Veganská feta
12hod. 10min.
Hummus
5min.
Parmazánové krekry z mandlové dužiny
1hod. 20min.
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50min.
Celozrnný mangoldový quiche
1hod. 30min.
Zapečená brokolice s rukolovým pestem a pečeným citrónem v řeckém stylu
30min.
Palačinky se žampióny a sójovou smetanou (bez laktózy)
2hod. 5min.
Dýňový hummus
1hod.
Batátové lívance s chilli salsou
40min.