Špaldová galette s červenou řepou

Špaldová galette s červenou řepou

4.8 5 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
6 porcí

Suroviny

Kynuté těsto
  • 80 gramů pšenice špaldy
  • 225 gramů hladké špaldové mouky
  • 1 sáček instantního droždí (35 gramů)
  • 40 gramů olivového oleje
  • 150 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli
  • 2 čajové lžičky sušené majoránky
Náplň a dokončení
  • 500 gramů vody
  • 250 gramů červené řepy malé, oloupané, na plátky (5 mm)
  • 180 gramů mrkve na kousky (5 mm)
  • 100 gramů cibule napůl
  • 20 gramů olivového oleje
  • 150 gramů sójové smetany
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1 čajová lžička hořčice
  • 1 čajová lžička mleté uzené sladké papriky
  • 30 gramů lahůdkového droždí
  • hladká špaldová mouka na pomoučnění pracovní plochy
  • 10 gramů mandlových lupínků

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 11 g
Kalorie 1577 kJ / 377 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 6.1 g
Sacharidy 44 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...